Dopharma Technical Support

Dopharma heeft bewust gekozen voor 100% focus op de veehouderij. De veehouderij is een sector met een geheel eigen dynamiek, met specifieke vraagstukken en volop uitdagingen. Dit vraagt om specialisatie en volledige toewijding om gezamenlijk tot de beste resultaten te komen.

Wat doen wij?

De dierenartsen van het Technical Support team ondersteunen onze relaties met zowel veterinaire als product specifieke kennis. U kunt hierbij denken aan informatie over dierziekten of correcte toepassing van onze producten. Daarbij maken we uiteraard onderscheid tussen de verschillende doeldieren.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een specifieke vraag over dierziekten of toepassing van geneesmiddelen? Onze Technical Support team helpt u graag verder.

Bart Engelen

Dierenarts landbouwhuisdieren
Gespecialiseerd in varkens

Chris Cornelis

Dierenarts landbouwhuisdieren
Gespecialiseerd in rundvee

Kristof Haems

Dierenarts landbouwhuisdieren
Gespecialiseerd in pluimvee

Sanne de Jong

Dierenarts landbouwhuisdieren
Gespecialiseerd in varkens

Telefonisch zijn zij bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00-17:00

Veelgestelde vragen

Bekijk hier het artikel:

Werkingsduur NSAID’s

de-werkingsduur-van-nsaids-algemeen

Artikelen

Onze Technical Support collega Sanne!

Hoi hoi, ik ben Sanne!

in 2023 ben ik in Utrecht afgestudeerd als dierenarts, in de richting Landbouwhuisdieren. Tijdens het laatste deel van mijn studie raakte ik geïnteresseerd in de veterinaire farmacie en het werken buiten de praktijk. Na mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een uitdaging waar ik nieuwe dingen kan leren binnen een gezellig team van collega’s. Daarnaast zocht ik naar een werkplek met voldoende afwisseling. Dopharma sluit goed aan bij mijn ideale werkplek en dus solliciteerde ik, nog tijdens het afronden van mijn laatste stage.Het sollicitatiegesprek verliep goed en ik voelde me snel op mijn gemak, waarop ik de uitdaging ben aangegaan! Inmiddels heb ik mijn plekje gevonden en ben ik heel blij met mijn afwisselende functie waarbij ik zowel technische ondersteuning geef aan dierenartsen (Technical Support) als bijwerkingen opspoor, analyseer en help te voorkomen (Farmacovigilantie). Dit alles in een team van vele leuke collega’s waarmee ik mag samenwerken en veel van leer. Zo blijf ik mijn technische kennis uitbreiden en doe ik daarnaast kennis op over bijwerkingen van producten, marketing en het registreren van diergeneesmiddelen.