Even voorstellen… Onze chauffeur Luc!

Luc zorgt er dagelijks voor dat de bestellingen goed worden ontvangen door onze klanten. Met onze Dopharma-busjes komt hij op veel adressen in verschillende regio’s. Luc stelt zich graag even voor!

Ik ben Luc de Dooij en samen met mijn dochter woon ik in Breda. Sinds Augustus 2023 ben ik werkzaam als chauffeur bij Dopharma. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag, en daarnaast besteed ik veel tijd aan fotografie, waar ik ook graag een reis voor maak naar het buitenland!

We starten de dag in het magazijn, waar we alle orders picken en zorgen dat die klaarstaan om met een bus mee te gaan. De bus die de Noord-route gaat rijden moet als eerste vertrekken, daarna vervolgen de bussen voor de route Oost- en Zuid. Tijdens de rit kan je je favoriete radiozender beluisteren of met je eigen muziek verbinden. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle orders correct bij de klant worden bezorgt.

Het fijne aan mijn werk vind ik dat je grotendeels je taken zelfstandig kan uitvoeren. Als je vragen hebt of als je in een onbekende situatie terecht komt, kan je altijd een collega bellen. Daarnaast vind ik het leuk dat je op verschillende plekken komt. Verder hangt er ook altijd een goede sfeer tussen de collega’s in het magazijn!

Het logistieke team van Luc zoekt nog een manager! Bekijk hier de vacature: