Healthy Livestock: Pluimvee

Dopharma onderschrijft de ‘best practice’ gedachten van EPRUMA* in de ruimste zin van het woord. Centraal in de term best practice staan gezonde dieren en een gezonde veehouderij. Gezonde dieren zijn essentieel voor het waarborgen van dierenwelzijn, humane gezondheid en een optimaal rendement voor de pluimveehouder.

Best practice omvat goede veehouderijpraktijken en goede uitvoering van de diergeneeskunde (GVP). Denk hierbij aan goed management van pluimveebedrijven, specifieke kennis van pluimveeziekten en diagnostiek, kennis van de werking van diergeneesmiddelen en uitgebreide ervaring met de juiste toedieningswijze van diergeneesmiddelen.

Als veterinair farmaceutisch bedrijf heeft Dopharma alle bovenstaande kennis in huis. Daarnaast is Dopharma toegewijd om een ruim assortiment diergeneesmiddelen voor pluimvee te behouden en dit waar mogelijk uit te breiden met innovatieve producten. Hierdoor zijn wij een waardevolle partner voor zowel pluimveedierenartsen als pluimveehouders. Enkele voorbeelden zijn:

* European Platform for the Responsible Use of Medicines in Animals

Producten

Bekijk onze specifieke producten voor pluimvee