Compliance Officer (QA)

Raamsdonksveer, fulltime

Op zoek naar een coördinerende QA-functie op een QHSE-afdeling? Dat is mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe QA Compliance Officer die ervoor zorgt dat Dopharma op het gebied van audits, quality agreements, kwalificatie van producenten en product quality reviews voldoet aan de kwaliteitseisen waar we aan behoren te voldoen.
Mocht je nog niet alle ervaring hebben? Geen probleem! Onze collega die op dit moment de functie uitoefent blijft werkzaam op de afdeling, hierdoor kunnen al je vragen beantwoord worden.

Wat ga je dagelijks doen?

Samen met je collega’s van QA zorgen jullie er met elkaar voor dat Dopharma voldoet aan de kwaliteitseisen. Dit doe jij onder andere door het opstellen, beheren en coördineren van het auditjaarplan. Dit is van belang zodat er getoetst kan worden of dat wat we doen, nog steeds compliance is met de eisen die daaronder liggen. Je voert hierbij ook zelf interne audits uit op de diverse afdelingen. Daarnaast bied je ondersteuning bij het opstellen van procedures & werkinstructies met betrekking tot compliance in je werkgebied.  Ook speel je een rol bij de kwalificatie van producenten. Hierbij beoordeel je onder andere externe auditrapporten, questionnaires en statements waarbij wordt gecheckt of de producent (nog steeds) voldoet aan de eisen, die vanuit de farmacie worden gesteld. Tot slot verzorg je jaarrapportages ten aanzien van de geproduceerde eindproducten door middel van productie quality reviews.
Je communiceert zorgvuldig, dit is van belang om de juiste personen op de hoogte te houden.

Wat kan Dopharma voor jou betekenen?

Bij ons krijg je de mogelijkheid om meer kennis & ervaring op te doen op het gebied van QHSE en dan met name het QA-stuk. Je haalt er voldoening uit om volgens procedure en nauwkeurig te werken. Zonder jou zijn de juiste audit rapporten niet voorhanden, is de producent kwalificatie niet op orde en hebben we geen inzicht in de jaarlijkse trends op het gebied van QA ten aanzien van onze eindproducten. Zonder deze aspecten voldoen we niet aan de kwaliteitseisen.

Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen deze functie, we vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Hier heb je ook inspraak in, je kunt jouw ontwikkeling vastleggen en deze volgen we samen. We bieden de mogelijkheid om trainingen/cursussen te volgen die passen bij jouw persoonlijke wensen.

We hechten veel waarde aan een goede & informele sfeer waarin niemand een pionnetje of nummer is en waar alle collega’s zich snel op hun gemak voelen.

Dit neem je mee

 • HBO werk- en denkniveau richting Chemie of Levensmiddelentechnologie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal (woord & geschrift), de voertaal van Dopharma is Nederlands maar je communiceert ook regelmatig met buitenlandse partijen;
 • Je kunt goed overzicht behouden op de verschillende processen die naast elkaar kunnen lopen;
 • Je bent in staat om je eigen mening/visie te vormen om ervoor te zorgen dat je altijd onafhankelijk kunt werken;

Wat bieden wij jou?

 • De salarisrange voor deze functie ligt tussen € 2.700, = en € 4.379, = (bruto per maand op basis van 40 uur). Het uiteindelijke salaris dat aan de geselecteerde kandidaat wordt aangeboden, is afhankelijk van de individuele ervaring & vaardigheden;
 • 34 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Gratificatieregeling die winstafhankelijk is;
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • Een goede begeleiding om succesvol te kunnen zijn in jouw functie, we hebben een inwerkprogramma klaarliggen waarin je leert over Dopharma en de functie, kennismaking met je collega’s en je krijgt begeleiding in het zetten van de eerste stappen in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen/ cursussen. Wat voor soort training/ cursus dat is bekijken we met elkaar, op die manier maken we hem passend voor jou;
 • Als je het leuk vindt, twee keer per maand een sportactiviteit om met collega’s de werkweek af te sluiten;
 • Jaarlijks personeelsevenement waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Werken in de regio Raamsdonksveer op het industrieterrein Dombosch, vlak naast de A27.

Werk maken van deze vacature?

Onze collega Janneke Goesten (HR Officer) maakt graag kennis met je!

Niemand is perfect, dus we begrijpen heel goed dat je je misschien niet herkent in alle criteria, maar dat je deze functie wel interessant vindt. Geen probleem, neem contact op met Janneke, dan krijg je van ons een eerlijk advies.

Wil je solliciteren? Dan kan dit per mail j.goesten@dopharma.com. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met Janneke via 0162 – 58 20 00.

Vind je het interessant om nog meer te weten te komen over Dopharma? Bekijk hier: Over Dopharma & Wat doen wij?

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.