Stage bij Dopharma

Wat bieden wij?

  • Een plek waar jezelf kan zijn en je breed kan ontwikkelen in jouw vakgebied!
  • Behulpzame collega’s die jou heel veel kunnen leren!
  • Wanneer van toepassing: reiskosten- en stagevergoeding!
  • 2x per maand een sportactiviteit op vrijdagmiddag!

Is Dopharma voor jou de ideale stageplek?

Ben je bezig met een opleiding? Of wil je ervaring opdoen binnen de farmacie? Misschien heeft Dopharma wel een leuke en leerzame meewerk- of afstudeerstage voor jou!

Vragen? Neem contact op met Corporate Recruiter Vlad en dan kijken we met je mee wat de mogelijkheden zijn! Je ontvangt dan van ons een eerlijk advies!

Stuur een mailtje naar v.Radosh@dopharma.com of neem telefonisch contact op met Vlad via +316 21 41 05 27.

Meer weten over Dopharma?

Simon vertelt graag zijn ervaring over zijn stage bij het QC Lab!

Van stagiaire naar… medewerker!

Sanne is in Januari 2023 gestart aan haar afstudeerstage bij Dopharma op de marketingafdeling. Eenmaal geslaagd voor haar opleiding is ze fulltime in dienst getreden als Digital Marketing Assistant.

”Na mijn opleiding tot dierenartsassistente/paraveterinair wilde ik doorstuderen en de commerciële richting in. Ik wilde heel graag werkzaam blijven binnen de dierenbranche. Dopharma heeft me na mijn opleiding Marketing Management de kans gegeven om door te groeien binnen het bedrijf. Ik raad Dopharma aan als stagebedrijf omdat er veel mogelijk is om je stage goed af te ronden. Collega’s vinden het leuk om je te begeleiden en je komt elke dag binnen in een gemoedelijk familiebedrijf!”

Deze stagiaires waren je voor!

Benieuwd naar het verhaal van Rens en Sanne?