Even voorstellen….

Deze maand zijn twee nieuwe stagiairs gestart bij Dopharma. Nu ze al enkele weken meelopen, is het hoog tijd dat zij zichzelf even voorstellen.

Wie zijn Sanne en Rens?

‘Ik ben Sanne van den Besselaar en woonachtig in het Brabantse dorp Nuenen. Ik volg nu mijn laatste jaar Marketing Management op de Avans Hogeschool in Den Bosch. Daarnaast ben ik ook afgestudeerd paraveterinair, wat mooi aansluit bij de activiteiten van Dopharma’.

‘Ik ben Rens Kepers, 21 jaar en ik woon samen met mijn ouders en broertje in Bosschenhoofd. Momenteel zit ik in het vierde leerjaar van de opleiding tot chemisch/fysisch analist op het Curio Breda.’

Wat gaan jullie doen tijdens je stage?

Sanne: ‘Ik ga tot eind mei stage lopen bij Dopharma op de Marketingafdeling waar ik me 15 weken lang ga bezighouden met een online marketing doelstelling’.

Rens: ‘Dit is de tweede keer dat ik stage loop op het laboratorium bij Dopharma, maar dit keer als afstudeerstage omdat ik in mijn laatste schooljaar zit. Van school uit moet ik een optimalisatie van een analysemethode uitvoeren als afstudeerproject. Dit doe ik samen met mijn stagebegeleider Diana Veroude en QC-manager Rob van Hoek’.

Wat doen jullie naast je studie?

Rens: ‘In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool en met vrienden naar festivals’.

Sanne: ‘Naast school heb ik een weekendbaan bij de Etos en zit ik in mijn vrije uren met regelmaat op de racefiets’.

Waarom hebben jullie gekozen om je eindstage bij Dopharma te doen?

Rens: ‘Ik vind het leuk om in de farmaceutische wereld te werken, omdat er op het laboratorium met veel verschillende analytische technieken gewerkt wordt. Ik hoop na deze stageperiode mijn diploma in de pocket te hebben. Vervolgens ga ik na deze opleiding starten met de opleiding technische bedrijfskunde op de Avans Hogeschool in Tilburg’.

Sanne: ‘Mijn doel is om de twee studies te kunnen combineren in het werkveld. Daarom lijkt het mij heel erg leuk om iets voor Dopharma te kunnen betekenen’.

Sanne fietsen