Logistics Manager

Zalmweg 24 Raamsdonksveer – Fulltime

Ben jij een logistiek talent dat graag de leiding neemt in een dynamische omgeving? Bij Dopharma krijg je de kans om samen met ons toegewijde team van logistieke medewerkers en chauffeurs te zorgen voor een vlekkeloos logistiek proces.

Wat ga je dagelijks doen?

Je zorgt er samen met jouw team voor dat de totale logistieke operatie binnen het magazijn optimaal verloopt zodat er een soepel logistiek proces van goederen gerealiseerd wordt. Hiermee zorgen we ervoor dat we aan onze klantwens kunnen voldoen. Hierbij houd je overzicht op de coördineren en aansturen van transport en bij externe warehousing. Ook ben je verantwoordelijk voor een goede sturing van onze chauffeurs die de klanten beleveren. Om ervoor te zorgen dat dit alles soepel verloopt, zorg je voor een overzichtelijke dag- en weekplanning. Bij uitdagingen ben jij in staat om samen met het team resultaatgerichte oplossingen te vinden. Naast bovengenoemde werkzaamheden houd je je op strategisch niveau bezig met verbeterprojecten. Zo zijn wij bijvoorbeeld als bedrijf nog niet volledig gedigitaliseerd, loop jij warm voor verbeteringen dan is dat helemaal mooi meegenomen! Middels KPI’s willen we inzicht creëren in de prestaties en efficiëntie van de afdeling zodat we onze uitdagingen en successen meetbaar maken, ervaring met het opstellen van KPI’s is daarom belangrijk. Om alles goed te kunnen monitoren werken we met een Enterprise Resource Planning (ERP)-systeem en een Business Intelligence (BI) tool.

Wat kan Dopharma voor jou betekenen?

Dopharma biedt jou de mogelijkheid om kennis & ervaring op te doen op het gebied van logistiek binnen de farmacie. Je haalt er voldoening uit om jouw team goed aan te sturen en dat jouw planningen kloppen.

Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen deze functie, we vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Hier heb je ook inspraak in, je kunt jouw ontwikkeling vastleggen en deze volgen we samen. We bieden de mogelijkheid om trainingen/cursussen te volgen die passen bij jouw persoonlijke wensen.

We hechten veel waarde aan een goede & informele sfeer waarin niemand een pionnetje of nummer is en waar alle collega’s zich snel op hun gemak voelen. Onze informele sfeer uit zich in een samenwerking tussen alle afdelingen en een echte ‘je & jij’ benadering.

Dit neem je mee

 • HBO/WO richting logistiek/international business of soortgelijk;
 • Ervaring als leidinggevende en met werken met systemen;
 • Je hebt zorgvuldig werken hoog in het vaandel staan, dit is belangrijk gezien de klantgerichte houding binnen de afdeling;
 • Je kunt snel schakelen, het kan zijn dat je ad hoc moet schakelen bijvoorbeeld in geval van ziekte van een chauffeur;
 • Een positieve toekomstgerichte instelling, we hebben de wens om de afdeling verder te optimaliseren.

Wat bieden wij jou?

 • De salarisrange voor deze functie ligt tussen € 3.495, = en € 6.432, = (bruto per maand op basis van 40 uur). Het uiteindelijke salaris dat aan de geselecteerde kandidaat wordt aangeboden, is afhankelijk van de individuele ervaring & vaardigheden;
 • 34 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Gratificatieregeling die winstafhankelijk is;
 • Flexibele werktijden, hierover zullen we je informeren tijdens een gesprek;
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • Een goede begeleiding om succesvol te kunnen zijn in jouw functie, we hebben een inwerkprogramma klaarliggen waarin je leert over Dopharma en de functie, kennismaking met je collega’s en je krijgt begeleiding in het zetten van de eerste stappen in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen/ cursussen. Wat voor soort training/ cursus dat is bekijken we met elkaar, op die manier maken we hem passend voor jou;
 • Als je het leuk vindt, twee keer per maand een sportactiviteit om met collega’s om de werkweek af te sluiten;
 • Jaarlijks personeelsevenement waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Werken in de regio Raamsdonksveer op het industrieterrein Dombosch, vlak naast de A27.

Maak werk van je ambities!

Onze collega Vlad Radosh (Corporate Recruiter) maakt graag kennis met je!

Niemand is perfect, dus we begrijpen heel goed dat je je misschien niet herkent in alle criteria, maar dat je deze functie wel interessant vindt. Geen probleem, neem contact op met Vlad, dan krijg je van ons een eerlijk advies.

Wil je solliciteren? Dan kan dit per mail v.radosh@dopharma.com. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met Vlad via 06 21 41 05 27. Je kunt solliciteren tot en met 31 mei 2024.

Vind je het interessant om nog meer te weten te komen over Dopharma? Bekijk hier: Over Dopharma & Wat doen wij?

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.