Even voorstellen… Kimberly Hulsbergen

Binnen de steriele afdeling hebben we onze vrolijke Kimberly werken als Operator! Dat doet ze nu al 1,5 jaar met veel plezier!

”Mijn naam is Kimberly Hulsbergen, 33 jaar en ik werk nu 1,5 jaar bij Dopharma in de steriele productieafdeling. Ik woon in het gezellige Breda bij mijn moeder en stiefvader. Ik heb een labrador waarmee ik vaak in de bossen te vinden ben voor een lange wandeling. Niet alleen met de hond maar ook te paard maak ik met regelmaat een bos rit. Ik heb binnen de paardensport een aantal jaar endurance beoefend. Sinds dat ik mijn doelen heb bereikt, focus ik me nu op het western rijden.’’

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit? En wat zijn je werkzaamheden?

”We starten ’s ochtends om 7:10 met een openingspraatje met het team om de werkdag te bespreken en de taken onder te verdelen. Er is genoeg afwisseling binnen de werkzaamheden en er is ruimte om door te groeien. Vervolgens gaat iedereen naar de werkplek waar je op die dag ingedeeld bent. Op dit moment werk ik bij de schouwlijn en de inpaklijn. Samen proberen we de werkzaamheden zo afwisselend en gevarieerd mogelijk te houden. Ook wordt er echt gekeken naar welke werkzaamheden bij iemand passen en daar wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Inmiddels ben ik gestart met een training voor het monitoren en afvullen van de geneesmiddelen. De werkdag eindigt altijd om 16:00. We zitten niet vast aan nacht- of weekenddiensten. De vaste tijden zijn wel erg prettig binnen deze functie, zo behoud je toch de regelmaat in je werkweek.”

Benieuwd naar de functie als Operator?

Wat vind je leuk aan je werk?

”Het geeft een voldaan gevoel wanneer we een goed product kunnen leveren. We doen het immers met elkaar als een team! We helpen elkaar wanneer nodig. Ongeacht wat je taak is, je werkdag is een stuk gezelliger met je collega’s.”

Waar heb je het meeste aan moeten wennen toen je hier in dienst kwam?

”Dat je je sieraden af moest doen, haha! Dat was in het begin wennen, maar de sieraden kunnen vrijdagmiddag weer om!”

Waarom zou je het werken bij Dopharma aanraden aan een potentiele nieuwe collega?

”De gezelligheid en samenhorigheid binnen het bedrijf. Je bent een belangrijke schakel in het proces en je weet wat je aan je dag hebt door de vaste werktijden en regelmaat.”

Wat vind je leuk aan Dopharma als werkgever?

”Het warme gevoel wat collega’s je geven en het samen streven naar een ‘Healthy Livestock’. Ik heb voorheen bij een dierenartsenpraktijk gewerkt. Met de opgedane kennis en ervaring over de  geneesmiddelen en de farmaceutische industrie, heb ik de keuze gemaakt om hier te solliciteren. Ik vind het mooi dat we allemaal een steentje bij kunnen dragen binnen het proces.”