Vacature Operator Steriele Afdeling

Operator Steriele Afdeling

Raamsdonksveer, Fulltime

Volgens recepten steriele diergeneesmiddelen bereiden én opgeleid kunnen worden tot Farmaceutisch Vakman/-vrouw om vervolgens in de cleanroom te kunnen werken?

Bij ons kan dat! Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis & ervaring op te doen in een farmaceutische omgeving. En niet onbelangrijk, aan de opleiding van Farmaceutisch Vakman/-vrouw zitten voor jou geen kosten verbonden. Samen met je collega’s lever je een belangrijke bijdrage aan ‘Healthy Livestock’, want zonder diergeneesmiddelen kan een ziek dier niet geholpen worden!

Zie je jezelf onze steriele diergeneesmiddelen al bereiden?

Wat ga je dagelijks doen?

Je vindt het interessant om meer te weten te komen over de farmacie en het bereiden van steriele diergeneesmiddelen. Onze productielijnen bestaan uit verschillende onderdelen, het steriel bereiden van de diergeneesmiddelen in onze cleanroom, tot het verpakken van de diergeneesmiddelen en alles wat daar verder bij komt kijken.

We doen ons best om je zoveel mogelijk afwisseling te bieden in je werk, waardoor je op verschillende plekken getraind wordt. Hierbij staat de training voor de cleanroom als laatst op het programma, het is van belang dat je eerst de andere onderdelen goed onder de knie hebt. Je hebt oog voor kwaliteit, want het is belangrijk dat onze diergeneesmiddelen volgens de juiste kwaliteitstandaard & steriel de deur uit gaat.

Wat kan Dopharma voor jou betekenen?

Bij ons vind je een interessante werkomgeving waarbij je, voor jou, kosteloos opgeleid kunt worden tot Farmaceutisch Vakman/-vrouw. We bieden jou een functie aan waarin je jezelf kunt ontwikkelen tot een zelfstandig werkend operator die bekend is met de verschillende productielijnen en uiteindelijk andere collega’s kan trainen. We volgen met elkaar jouw ontwikkeling en leggen deze vast. Ook biedt Dopharma de mogelijkheid om trainingen/cursussen te volgen die passen bij jouw persoonlijke wensen.

Je bent van grote meerwaarde voor Dopharma, want zonder jou staan de productielijnen stil, en worden er geen diergeneesmiddelen geproduceerd. Onze intentie is om voor langere tijd een contract met elkaar aan te gaan, we starten met een contract voor 7 maanden met intentie tot verlenging en uiteindelijk een vast contract. We hechten veel waarde aan een goede & informele sfeer waarin niemand een pionnetje of nummer is en waar alle collega’s zich snel op hun gemak voelen.

Dit neem je mee:

 • Mbo-niveau 4 werk- en denkniveau, Farmaceutisch Vakman/-vrouw is op niveau 4;
 • Oog voor kwaliteit en nauwkeurig kunnen werken, je volgt protocollen nauwgezet op om de diergeneesmiddelen volgens de juiste kwaliteitsstandaard & steriel te bereiden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, onze protocollen zijn in het Nederlands en de voertaal van Dopharma is Nederlands;
 • Je werkt graag met collega’s samen aan een productielijn, maar om getraind te kunnen worden voor de cleanroom moet je ook goed zelfstandig kunnen werken;
 • Je hecht veel waarde aan persoonlijke hygiëne & een schone werkplek, steriel is bij ons écht steriel.

Wat bieden wij jou?

 • De salarisrange voor deze functie ligt tussen €2.415 en €3.297 (bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek). Het uiteindelijke salaris dat aan de geselecteerde kandidaat wordt aangeboden, is afhankelijk van de individuele ervaring & vaardigheden.
 • 34 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Gratificatieregeling die winstafhankelijk is;
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • Een goede begeleiding om succesvol te kunnen zijn in jouw functie, we hebben een inwerkprogramma klaarliggen waarin je leert over Dopharma en de functie, kennismaking met je collega’s en je krijg begeleiding in het zetten van de eerste stappen in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen/ cursussen. Wat voor soort training/ cursus dat is bekijken we met elkaar, op die manier maken we hem passend voor jou;
 • Als je het leuk vindt, twee keer per maand een sportactiviteit met collega’s om de werkweek af te sluiten;
 • Jaarlijks personeelsevenement waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Werken in de regio Raamsdonksveer op het industrieterrein Dombosch, vlak naast de A27.

Werk maken van deze vacature?

Onze collega Vlad Radosh (Corporate Recruiter) maakt graag kennis met je!

Niemand is perfect, dus we begrijpen heel goed dat je je misschien niet herkent in alle criteria, maar dat je deze functie wel interessant vindt. Geen probleem, neem contact op met Vlad, dan krijg je van ons een eerlijk advies.

Wil je solliciteren? Dan kan dit per mail v.radosh@dopharma.com. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met Vlad via 06 21 41 05 27.

Vind je het interessant om nog meer te weten te komen over Dopharma? Bekijk hier: Over Dopharma & Wat doen wij?

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.