Andersen en Dopharma bundelen hun krachten in Spanje!

Andersen en Dopharma kondigen de overeenkomst aan van een joint venture. Via het nieuwe bedrijf Dopharma Iberia bieden ze de producten van beide bedrijven aan in Spanje en daarbuiten.

Andersen, een Spaans veterinair farmaceutisch bedrijf met 45 jaar ervaring in Spanje en daar buiten. Andersen is gespecialiseerd in nutritionele producten en heeft daarnaast ook enkele registraties van diergeneesmiddelen op haar naam staan.

Dopharma, een Nederlands veterinair farmaceutisch bedrijf dat zich focust op landbouwhuisdieren, is al 50 jaar actief in de markt en verkoopt haar producten in meer dan 80 landen, via eigen vestigingen en ongeveer 70 distributeurs.

Beide portfolio’s, kennis en kunde komen nu samen in Dopharma Iberia. Het doel van deze samenwerking is de producten van Andersen en Dopharma beter beschikbaar te maken in de landen waar (een van) de bedrijven reeds actief is of zijn. Het portfolio van Dopharma Iberia bestaat uit producten voor met name pluimvee, rundvee, varkens en paarden. Het betreft zowel orale als injecteerbare formuleringen.

Dopharma Iberia is sinds september 2019 actief op de markt.

Voor vragen over bovenstaande aankondiging of onze producten in Spanje, neem contact op (in het Spaans of Engels) via: dopharmaiberia@groupandersen.com of bekijk onze website www.dopharma-iberia.com.