#
Deze vacature is reeds ingevuld. Voor een overzicht van onze openstaande vacatures, klik hier.

Vind jij het een uitdaging om actief bezig te zijn met technische en bouwkundige projecten en wil je hier het maximale resultaat uit halen? Dan zijn wij opzoek naar jou!
De afdeling Technical Services is continu bezig met het onderhouden, verbeteren en veilig houden van onze productieapparatuur, gebouwen en machines. Verbeterplannen, vervangingsinvesteringen en wijzigende regelgeving behoeven vaak een gestructureerde en gedegen projectmatige aanpak.

Technische projecten, groot of klein, pak jij als Project Engineer op. Je overlegt met gebruikers, QA, en overige belanghebbende, inventariseert wensen en eisen en werkt deze uit tot plan van aanpak. Je stelt een projectplan op en na goedkeuring ga je samen met het projectteam en leveranciers op zoek naar de optimale invulling van het project.  De optimale invulling gevonden? Dan volgt het traject van bouwen, ingebruikname, kwalificatie en oplevering. In al deze aspecten ben jij de spin in het web, je volgt op, voert uit, controleert, corrigeert en rapporteert.

Waar houd je je als Project Engineer mee bezig?

 • Uitwerken van technische- of productie vraagstukken naar mogelijke oplossingen;
 • Opstellen van project aanvragen met hierin projectplannen, planningen en budgetten;
 • Opstellen van het URS (User Requirement Specifications) en een basic engineering;
 • Projectmatig werken op verschillende niveaus;
 • Bewaking van het volledige proces, en een juiste en volledige documentatie van het project;
 • Een juiste en overzichtelijke overdracht van het project naar de (eind)gebruikers;
 • Door de opgebouwde ervaring en expertise wordt jij kennisdrager van, en expert in diverse technische systemen zoals de stoom en waterinstallaties;
 • Training van Technical Services en gebruikers met de nieuwe apparatuur/werkomgeving;
 • Buiten deze hoofdtaken ben je volledig lid van het team Technical Services en zal je actief bijdragen aan het verder professionaliseren van de afdeling en ondersteunen van de engineers en management.

Onze verwachtingen van jou als Project Engineer:

 • MBO+/HBO Technische/Bedrijfskunde opleiding;
 • Teamspeler, iemand die van aanpakken weet, zelfstandig en gedisciplineerd kan werken;
 • Je werkt gestructureerd en administratief geordend;
 • Flexibel en leergierig;
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal;
 • Interesse in de farmaceutische industrie en kennis van Autocad is een absolute pre.

Als jij onze nieuwe Project Engineer wordt, bieden we je graag het volgende aan:
Een veelzijdige functie binnen een inspirerende werkomgeving met informele werksfeer, ruimte voor ersoonlijke ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

De identiteit van Dopharma:
Onze visie            Een gezonde veehouderij maakt gezond rendement mogelijk
Onze missie        Onze kennis inzetten om de veehouderij steeds beter te maken
Ons motto           Samen werken aan succes
Onze essentie     Healthy Livestock

Een bijdrage leveren aan de veehouderij van morgen. Samen werken we hier dagelijks aan. Wij zijn een van oorsprong Dordrechts farmaceutisch familiebedrijf, en leveren sinds 1969 diergeneesmiddelen voor de veehouderij. Destijds begonnen als éénmanszaak, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf van 300+ medewerkers. In het buitenland worden onze producten via 11 lokale filialen en 70 distributeurs in 80 landen verkocht. Dopharma produceert 95% van haar diergeneesmiddelen zelf, op eigen moderne GMP-gecertificeerde productielijnen. Zo werken we gezamenlijk gericht aan slimme oplossingen voor de veehouderij om tot de beste resultaten te komen.

Starten in een nieuw bedrijf dat je nog niet kent is spannend. Bij Dopharma krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een dynamisch bedrijf, dat op basis van eigen kennisbronnen veterinair farmaceutische producten registreert en produceert om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de gezonde veehouderij.

Vanuit een prettige informele sfeer staat optimaal samenwerken centraal, om met elkaar tot een goed resultaat te komen. Hierbij communiceren we open, eerlijk en servicegericht.

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Johan Cockx, Manager Technical Services.  T: 0162-582000.
Voor uitgebreide informatie over Dopharma verwijzen wij je naar onze website www.dopharma.nl.

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden en wil jij van deze vacature jouw nieuwe baan maken? Dan zien wij jouw sollicitatie heel graag tegemoet vóór 16 juli 2021.
Je mag deze mailen naar Renate Borstlap (Corporate Recruiter) via het e-mailadres: r.borstlap@dopharma.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie