Monteur Mechatronica

Raamsdonksveer, Fulltime

Een veelzijdige, technische functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen tot allround monteur binnen de farmacie? Dat is iets wat wij jou kunnen bieden.

Je bent actief in het hele bedrijf! Is er iets defect, dan ben jij degene die om hulp wordt gevraagd. Je kerntaken liggen op het gebied van werktuigbouwkunde maar je bent ook niet vies van elektrotechnische werkzaamheden. Je vindt het belangrijk om veilig te werken en houdt daarnaast van orde en netheid, zowel op de werkvloer als in onze nieuwe moderne werkplaats. Je werkt samen met ervaren monteurs waardoor je er niet alleen voor staat.

Zie je jezelf al sleutelen aan onze machines?!

Wat ga je dagelijks doen?

Geen dag is hetzelfde als je bij ons als monteur aan de slag gaat, soms kan je planning anders lopen door een urgent storing die tussendoor komt. Doordat we veel onderhoud en reparaties in eigen beheer uitvoeren, begeef je jezelf door het hele bedrijf waardoor je veel contact hebt met verschillende collega’s en doe je kennis op van onze verschillende machines & installaties.

Naast dat je contact hebt met collega’s heb je ook contact met leveranciers en externe bedrijven. De defecten kunnen uiteenlopen van een snel te verhelpen storing tot aan het uitgebreid sleutelen aan machines en installaties. Het onderhoud bestaat uit zowel planmatig preventief als reactief op storingen. Dit alles met een first-time right mentaliteit. Doordat wij werken in de farmacie, werken wij onder de Good Manufacturing Practice (GMP)-richtlijn, dit is een kwaliteitsnorm voor het maken van geneesmiddelen. Als je hier nog geen ervaring mee hebt, geen probleem! Wij begeleiden je hierin.

In principe werken wij alleen in dagdienst. Maar ook wij kennen, na een gedegen inwerktraject, een consignatiedienst. Dit wissel je af met je collega’s waardoor je periodiek aan de beurt komt. Heb je een storing waar je zelf niet aan uitkomt? Dan staat er altijd iemand klaar om je verder te helpen.

Wat kan Dopharma voor jou betekenen?

Een allround technische functie binnen een interessante werkomgeving. Je leert meer over het werken op een technische dienst binnen de farmacie. Je haalt voldoening uit het opsporen, herstellen en oplossen van defecten en verstoringen, waarmee je de continuïteit van processen borgt.

De functie van monteur is bij ons een groeiprofiel, dit betekent dat je jezelf tot allround monteur kunt ontwikkelen. We volgen met elkaar jouw ontwikkeling en leggen deze vast. Ook biedt Dopharma de mogelijkheid om trainingen/cursussen te volgen die passen bij jouw persoonlijke wensen.

We hechten veel waarde aan een goede & informele sfeer waarin niemand een pionnetje of nummer is en waar alle collega’s zich snel op hun gemak voelen.

Dit neem je mee:

 • Afgeronde mbo-opleiding richting werktuigbouwkunde of mechatronica;
 • In bezit dan wel bereidheid tot het behalen van VCA-diploma;
 • Communicatief sterk, zodat je collega’s goed kunt informeren over uitgevoerde werkzaamheden;
 • Administratief sterk, zodat je uitgevoerde werkzaamheden kunt verwerken in Maintenance Control;
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van werk en veiligheid.

Wat bieden wij jouw?

 • De salarisrange voor deze functie ligt tussen €2.100 en €4.250 (op basis van een 40-urige werkweek). Het uiteindelijke salaris dat aan de geselecteerde kandidaat wordt aangeboden, is afhankelijk van de individuele ervaring & vaardigheden.
 • 34 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Gratificatieregeling die winstafhankelijk is;
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • Een goede begeleiding om succesvol te kunnen zijn in jouw functie, we hebben een inwerkprogramma klaarliggen waarin je leert over Dopharma en de functie, kennismaking met je collega’s en je krijg begeleiding in het zetten van de eerste stappen in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen/ cursussen. Wat voor soort training/ cursus dat is bekijken we met elkaar, op die manier maken we hem passend voor jou;
 • Consignatievergoeding;
 • Als je het leuk vindt, twee keer per maand een sportactiviteit in de vorm van bootcamp, yoga of fietsen met collega’s om de werkweek af te sluiten;
 • Jaarlijks personeelsevenement waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Werken in de regio Raamsdonksveer op het industrieterrein Dombosch, vlak naast de A27.

Werk maken van deze vacature?

Onze collega Janneke Goesten (HR Officer) maakt graag kennis met je!

Niemand is perfect, dus we begrijpen heel goed dat je je misschien niet herkent in alle criteria, maar dat je deze functie wel interessant vindt. Geen probleem, neem contact op met Janneke, dan krijg je van ons een eerlijk advies.

Wil je solliciteren? Dan kan dit per mail j.goesten@dopharma.com. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met Janneke via 0162 – 58 20 00.

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.