Vacature Landbouwhuisdierverzorger

Loon op Zand, Parttime

De functie van landbouwhuisdierverzorger is een unieke functie binnen Dopharma. Onze missie is het blijven verbeteren van de veehouderij. We nemen onze verantwoordelijkheid door het leveren van een bijdrage aan ‘healthy livestock’. In deze functie draag je hieraan bij. Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Lees dan verder!

Wat ga je dagelijks doen?

Als landbouwhuisdierverzorger ben je verantwoordelijk voor de juiste verzorging van onze landbouwhuisdieren. Je zorgt ervoor dat het de dieren aan niets ontbreekt! Je bent een belangrijke schakel in de dierstudies ten behoeve van de registratie van diergeneesmiddelen. Je verzamelt ruwe data en registreert deze volgens GLP-eisen. Het is geen probleem als je hier geen ervaring mee hebt, wij begeleiden je hierin! Uiteraard horen schoonmaken en onderhoud van de locatie ook bij deze functie.

Wat kan Dopharma voor jou betekenen?

Bij ons vind je een interessante werkomgeving. We bieden jou een functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen tot zelfstandig landbouwhuisdierverzorger. We besteden aandacht aan jouw ontwikkeling, we volgen dit met elkaar en we leggen dit vast.

Je functie is afwisselend doordat je de verzorging van verschillende landbouwhuisdieren op je zult nemen. Je haalt er voldoening uit om een goed klimaat voor de dieren te creëren en zorgvuldig met de dieren om te gaan.

We hechten veel waarde aan een goede & informele werksfeer waarin niemand een pionnetje of nummer is en waar alle collega’s zich snel op hun gemak voelen.

Dit neem je mee.

 • Ervaring in de omgang met landbouwhuisdieren;
 • Nauwkeurige werkhouding zodat je zorgdraagt voor een goede verwerking van de ruwe data;
 • Flexibele werkhouding, de functie neemt met zich mee dat werktijden & uren kunnen wisselen, dit communiceren we ruim van tevoren;
 • Je schrikt er niet van om fysiek zwaarder werk te doen, bijvoorbeeld bij het schoonmaken van de stallen en het ombouwen van de stal voor de verschillende diersoorten;
 • Woonachtig op redelijke afstand van Loon op Zand en je bent in het bezit van eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?

 • De salarisrange voor deze functie ligt tussen € 2.400, = en € 3.750, = (bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek). Het uiteindelijke salaris dat aan de geselecteerde kandidaat wordt aangeboden, is afhankelijk van individuele werkervaring & vaardigheden;
 • 34 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Gratificatieregeling die winstafhankelijk is;
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan de collectieve zorgverzekering;
 • Een goede begeleiding om succesvol te kunnen zijn in jouw functie. We hebben een inwerkprogramma klaarliggen waarin je leert over Dopharma en de functie, je kennis maakt met je collega’s en je begeleiding krijgt bij het zetten van de eerste stappen van je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen/ cursussen. Wat voor soort training/ cursus dat is, bekijken we met elkaar, op die manier maken we dit passend voor jou;
 • Jaarlijks personeelsevenement waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Werken in het mooie, landelijke en rustige buitengebied van Loon op Zand.

Werk maken van deze vacature?

Onze collega Vlad Radosh (Corporate Recruiter) maakt graag kennis met je!

Niemand is perfect, dus we begrijpen heel goed dat je je misschien niet herkent in alle criteria, maar dat je deze functie wel interessant vindt. Geen probleem, neem contact op met Vlad, dan krijg je van ons een eerlijk advies.

Wil je solliciteren? Dan kan dit per mail v.radosh@dopharma.com. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met Vlad via 06 21 41 05 27.

Vind je het interessant om nog meer te weten te komen over Dopharma? Bekijk hier: Over Dopharma & Wat doen wij?

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.