DOPHARMA INTERNATIONAL

Alle activiteiten over de grens zijn in handen van Dopharma International B.V. Hiervoor werken we samen met circa 40 exclusieve distributeurs, verdeeld over vier continenten. Dit leidt internationaal tot een nog steeds groeiend marktaandeel. Daarnaast timmert Dopharma aan de weg door de ontwikkeling van diverse buitenlandse vestigingen, die inmiddels samen 10 landen vertegenwoordigen.

Registratie, productie, opslag en distributie van onze producten vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Raamsdonksveer, conform de Europese richtlijnen ten aanzien van G.L.P. (Good Laboratory Practice) en G.M.P. (Good Manufacturing Practice). Voor meer informatie bezoekt u de Engelstalige website of stuurt u een e-mail naar international@dopharma.com.

Dopharma Roemenië

Om de Oost-Europese markt beter te bedienen, startte Dopharma in 2006 een nieuwe firma in Roemenië: S.C. Dopharma Vet SRL. Dit is de eerste buitenlandse vestiging. Dopharma Vet heeft een kantoor in Boekarest. Boekarest ligt in het zuidoosten van Roemenië. Het hoofdkantoor staat in het westen van Roemenië, in Timisoara. Doordat dit dichtbij de Hongaarse grens is, zijn we in 2010 ook de Hongaarse markt rechtstreeks gaan bedienen. Sinds 2011 verzorgt Dopharma Vet tevens de verkoop in en distributie naar Servië. Voor meer informatie bezoekt u onze website www.dopharma.ro of stuurt u een e-mail naar office@dopharma.ro.

Dopharma België

Sinds 2008 vertegenwoordigt Filip Timmerman Dopharma in België. Hij bezoekt de dierenartsen en groothandels. In 2016 is Chris Cornelis hem hierbij gaan ondersteunen. Met haar specialistische kennis over rundvee en de Franse taal, helpt ze dierenartsen in het oostelijk deel van België beter van dienst te zijn. Medewerkers in het kantoor in Nederland verwerken de bestellingen voor België en bieden technische ondersteuning. Voor meer informatie bezoekt u onze website www.dopharma.be of stuurt u een e-mail naar belgium@dopharma.com.

Dopharma Baltic

In 2010 opende Dopharma Baltic haar deuren in Vilnius, Litouwen. Naast verkoop in Litouwen, verzorgt Dopharma Baltic de export naar Estland, Letland, Finland, Belarus en de Oekraïne. Voor meer informatie bezoekt u onze website www.dopharma.lt of stuurt u een mail naar info@dopharma.lt.

Dopharma Duitsland

In 2011 heeft Dopharma haar eigen vestiging in Duitsland geopend. Naast verkoop in een groot deel van Duitsland, coördineert Dopharma Duitsland de verkoop in en distributie naar Oostenrijk. Voor meer informatie bezoekt u onze website www.dopharma.de of stuurt u een e-mail naar info@dopharma.de.