#
Deze vacature is reeds ingevuld. Voor een overzicht van onze openstaande vacatures, klik hier.

Ben jij die administratieve duizendpoot die accuraat en kwaliteitsbewust is?
Het RA-secretariaat is onderdeel van Dopharma Research en ondersteunt het Research & Development en Regulatory Affairs team in de breedste zin van het woord.

Waar houd je je als Administratief Medewerker mee bezig?
Samen met 5 collega’s houd jij je bezig met allerlei administratieve werkzaamheden die worden uitgevoerd t.b.v. de registratie (markttoelating) van diergeneesmiddelen in de EU en daarbuiten. Je redigeert Engelstalige registratiedossiers na en voert aanpassingen door, completeert deze dossiers met alle bijkomende formulieren en documenten, vraagt certificaten aan, zorgt voor (elektronische) indiening etc. Je communiceert hierover met onze lokale vestigingen en distributeurs in het buitenland. Het optimaal en correct bijhouden van de Regulatory Affairs database is ook onderdeel van het takenpakket.

Onze verwachtingen van jou:

  • Administratieve opleiding op MBO+/HBO niveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis van MS Office (Word, Power Point, Excel)
  • We werken in een team van collega’s die graag samenwerken, accuraat zijn, zich flexibel op kunnen stellen, zelfstandig kunnen werken en voor elkaar klaar staan. Het is dus fijn als jij jezelf hierin kunt vinden.

Als jij onze nieuwe collega wordt, bieden we je graag het volgende aan:
Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in ons bedrijf en daarom ontvang je bij ons als nieuwe collega een warm welkom. Daarnaast krijg je van ons:

  • Salaris dat elke maand keurig op tijd uitbetaald wordt;
  • 34 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
  • Pensioenregeling;
  • Collectieve zorgverzekering;
  • Informele werksfeer;
  • Jaarlijks personeelsevenement.

De identiteit van Dopharma:
Onze visie            Een gezonde veehouderij maakt gezond rendement mogelijk
Onze missie        Onze kennis inzetten om de veehouderij steeds beter te maken
Ons motto           Samen werken aan succes
Onze essentie     Healthy Livestock

Bij Dopharma krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een dynamisch bedrijf, dat op basis van eigen kennisbronnen veterinair farmaceutische producten registreert en produceert. Zowel in het binnen- als buitenland biedt Dopharma een uitgebalanceerd pakket diergeneesmiddelen aan. Dopharma produceert 95% van haar diergeneesmiddelen zelf, op eigen moderne GMP-gecertificeerde productielijnen. Voor een snelle distributie in Nederland heeft Dopharma een eigen expeditieafdeling.

Vanuit een prettige informele sfeer staat optimaal samenwerken centraal, om met elkaar tot een goed resultaat te komen. Hierbij communiceren we open, eerlijk en servicegericht.

Starten in een nieuw bedrijf dat je nog niet kent is spannend. Bij Dopharma kom je te werken bij een platte en familiaire organisatie waarbij je de kans krijgt om mee te werken aan een gezonde veehouderij. Jij kunt jezelf optimaal ontwikkelen om een actieve bijdrage te leveren aan onze (en jouw toekomstige?) organisatie.

Solliciteren
Meer te weten komen over Dopharma? Bekijk dan ook eens de andere pagina’s op onze website: www.dopharma.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Renate Borstlap (Corporate Recruiter) T: 06 – 21 41 05 27.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij van deze vacature jouw nieuwe baan maken? Dan zien wij jouw sollicitatie heel graag tegemoet. Deze mag verstuurd worden naar Renate Borstlap (Corporate Recruiter) via het e-mailadres: r.borstlap@dopharma.com

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.