#

Deze vacature is helaas gesloten. Voor een overzicht van onze openstaande vacatures, klik hier.

Wil jij een bijdrage leveren aan het ontwerpen van ons farmaceutisch drukwerk?
Als Grafisch Ontwerper bij Dopharma zorg je er in de eerste plaats voor dat het dtp-werk rondom ons farmaceutisch drukwerk (etiketten, bijsluiters, doosjes) op tijd in orde is, zodat vastgestelde deadlines behaald worden. Je wordt onder andere (mede) verantwoordelijk voor het maken van sjablonen, het invoeren van teksten en je voert correcties door.

Laat als Grafisch Ontwerper zien dat je ook medeverantwoordelijk kunt zijn voor onze marketingcommunicatie-uitingen, zoals:

  • Ontwerpen van flyers, brochures en andere ondersteunende documenten voor onze Sales & Communicatie (zowel digitaal als op print);
  • Ontwerpen van afbeeldingen voor onze (online) communicatie;
  • Het bieden van ondersteuning aan onze internationale vestigingen op het gebied van drukwerk;
  • (Internationale) huisstijlbewaking.

Onze verwachtingen van jou als Grafisch Ontwerper:
Je bent handig met Indesign, Photoshop en Illustrator en evt. ook andere programma’s van Adobe Creative Suite. Daarnaast heb je basiskennis van Microsoft Office en beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. Je dient een praktische en nauwkeurige instelling te hebben. Naast dat je in een divers team komt te werken, is het van belang dat je zelfstandig ook goed uit de voeten kunt. Gezien de aard van de functie is het belangrijk dat je creatief bent, maar ook consequent als het gaat om onze (internationale) huisstijlbewaking.
Heb je affiniteit met de veehouderij en/of diergezondheid? Dat zou helemaal mooi zijn!

Als jij onze nieuwe Grafisch Ontwerper wordt, bieden we je graag het volgende aan:
Een veelzijdige functie binnen een inspirerende werkomgeving met informele werksfeer, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een fulltime dienstverband binnen ons kantoor in Raamsdonksveer. Werk je liever deels thuis of parttime? Vertel ons je wensen en we bespreken de mogelijkheden.

De identiteit van Dopharma:
Onze visie            Een gezonde veehouderij maakt gezond rendement mogelijk
Onze missie        Onze kennis inzetten om de veehouderij steeds beter te maken
Ons motto           Samen werken aan succes
Onze essentie     Healthy Livestock

Bij Dopharma B.V. krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een dynamisch bedrijf, dat op basis van eigen kennisbronnen veterinair farmaceutische producten registreert en produceert. Zowel in het binnen- als buitenland biedt Dopharma een uitgebalanceerd pakket diergeneesmiddelen aan. Dopharma produceert 95% van haar diergeneesmiddelen zelf, op eigen moderne GMP-gecertificeerde productielijnen. Voor een snelle distributie in Nederland heeft Dopharma een eigen expeditieafdeling.

Vanuit een prettige informele sfeer staat optimaal samenwerken centraal, om met elkaar tot een goed resultaat te komen. Hierbij communiceren we open, eerlijk en servicegericht.

Met jouw ervaring kun je kiezen uit veel vacatures. Waarom je keuze nu juist op deze vacature moet vallen? Bijvoorbeeld omdat je bij Dopharma de kans krijgt om een bijdrage te leveren aan het op de markt brengen van onze diergeneesmiddelen binnen een groeiend bedrijf, maar dat wel zijn informele en familiaire sfeer behoudt!

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anouk van der Werf, Marketing Manager.
0162-582000.
Voor uitgebreide informatie over Dopharma verwijzen wij je naar onze website www.dopharma.nl.

Solliciteren
Deze vacature is helaas gesloten. Voor een overzicht van onze openstaande vacatures, klik hier.