#

Deze vacature is reeds ingevuld. Voor een overzicht van onze openstaande vacatures, klik hier.

Zorg jij ervoor dat onze machines, installaties en gebouwen goed onderhouden blijven?
Als elektro engineer van onze Technische Dienst word je (mede)verantwoordelijk voor het uitvoeren van het dagelijks onderhoud aan de machines, installaties en gebouwen. Het onderhoud kan zowel planmatig preventief zijn of reactief op storingen. Je legt je werkzaamheden nauwkeurig vast in werklijsten of reparatie documenten. De kerntaken liggen op het elektrotechnisch vakgebied maar ook werktuigbouwkundige werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket.
Je bent zichtbaar in het gehele bedrijf, alle collega’s weten je goed te vinden op het moment dat jouw hulp nodig is. Naast interne contacten houd je ook contact met leveranciers en externe bedrijven. Ben jij de teamspeler die er samen met ons voor gaat zorgen dat onze machines, installaties en gebouwen in optimale conditie blijven?

Laat als elektro engineer zien dat je (mede)verantwoordelijk kunt zijn voor:

 • Uitvoeren van regulier preventief & gepland onderhoud
 • Oplossen & verhelpen van storingen
 • Uitvoeren van inspecties
 • Leveren van input voor optimalisatie en verbeteringen in processen en techniek
 • Rapporteren en vastleggen van uitgevoerde werkzaamheden in Maintenance Control
 • De veiligheid, orde en netheid op de werkvloer & werkplaats van de Technische Dienst

 Onze verwachtingen van jou als elektro engineer:

 • Afgeronde Mbo-opleiding, in richting van Elektrotechniek of Mechatronica
 • Nauwkeurigheid in je administratie
 • Discipline, werken volgens werkinstructies en regels in een Good Manufacturing Practices (GMP) omgeving, de farmaceutische richtlijnen
 • Teamspeler, iemand die secuur, rustig en overzichtelijk kan werken (denken & doen)
 • First time right mentaliteit
 • Flexibel, leergierig en de wil om zich verder te professionaliseren
 • Het is een pré als je ervaring hebt met Maintenance Control

Als jij onze nieuwe elektro engineer wordt, bieden we je graag het volgende aan:
Een veelzijdige functie in dagdienst binnen een inspirerende werkomgeving met informele werksfeer, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

De identiteit van Dopharma:
Onze visie            Een gezonde veehouderij maakt gezond rendement mogelijk
Onze missie         Onze kennis inzetten om de veehouderij steeds beter maken
Ons motto            Samen werken aan succes
Onze essentie      Healthy Livestock

Bij Dopharma B.V. krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een dynamisch Nederlands familiebedrijf, dat op basis van eigen kennisbronnen veterinair farmaceutische producten registreert en produceert. Zowel in het binnen- als buitenland biedt Dopharma een uitgebalanceerd pakket diergeneesmiddelen aan. Dopharma produceert 95% van haar diergeneesmiddelen zelf, op eigen moderne GMP-gecertificeerde productielijnen. Voor een snelle distributie in Nederland heeft Dopharma een eigen expeditieafdeling.

Vanuit een prettige informele sfeer staat optimaal samenwerken centraal, om met elkaar tot een goed resultaat te komen. Hierbij communiceren we open, eerlijk en servicegericht. Onze kernwaarden richting onze klanten zijn, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit.

Met jouw ervaring kun je kiezen uit veel vacatures. Waarom je keuze nu juist op deze vacature moet vallen? Bijvoorbeeld omdat je bij Dopharma de kans krijgt om een bijdrage te leveren aan de productie van diergeneesmiddelen binnen een groeiend bedrijf, maar dat wel zijn informele en familiaire sfeer behoudt!

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Johan Cockx, Manager Technische Dienst.
(+31) 0162-582000
Voor uitgebreide informatie over Dopharma verwijzen wij je naar onze website www.dopharma.nl en www.dopharma.nl/werken-bij.

Wil jij van deze vacature jouw nieuwe baan maken?
Dan zien wij jouw sollicitatie heel graag tegemoet vóór 23 oktober 2020. Je mag deze mailen naar Janneke Goesten afdeling HRM;
j.goesten@dopharma.com