#
Deze vacature is reeds ingevuld. Voor een overzicht van onze openstaande vacatures,
klik hier.

Dopharma B.V. is een dynamisch bedrijf dat op basis van eigen kennisbronnen veterinaire farmaceutische producten registreert en produceert. Zowel in het binnen- als buitenland biedt Dopharma een uitgebalanceerd pakket diergeneesmiddelen aan. Dopharma produceert 95% van haar diergeneesmiddelen zelf, op eigen moderne GMP-gecertificeerde productielijnen, waaronder een steriele plant. Voor een snelle distributie in Nederland heeft Dopharma een eigen expeditieafdeling. Binnen Dopharma Research B.V. worden registratiestudies verricht. Hiertoe beschikt Dopharma Research over twee laboratoria en een proefstal, waar de onderzoeken worden uitgevoerd in overeenstemming met de GLP-principes.

Doel van de functie
Samen met 4 collega’s houd jij je bezig met diverse administratieve werkzaamheden t.b.v. de registratie (= markttoelating) van diergeneesmiddelen in de EU en daarbuiten.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Het redigeren van Engelstalige registratiedossiers.
  • Completeren van dossiers met alle bijkomende formulieren en documenten, het aanvragen van certificaten en zorgdragen voor (electronische) indiening etc.
  • Je communiceert over lopende dossiers met onze lokale vestigingen en distributeurs in het buitenland.
  • Daarnaast ondersteun je de farmacovigilantie afdeling bij het samenstellen van periodieke veiligheidsverslagen en de (electronische) indiening hiervan.

Wat verwachten wij van je

  • Administratieve opleiding op MBO+/HBO niveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis van MS Office (Word, Power Point, Excel)
  • Een behulpzame collega die graag samenwerkt, accuraat en flexibel, die ook prima zelfstandig kan werken

De identiteit van Dopharma:
Onze visie            Een gezonde veehouderij maakt gezond rendement mogelijk
Onze missie        Onze kennis inzetten om de veehouderij steeds beter maken
Ons motto           Samen werken aan succes
Onze essentie     Healthy Livestock

Wij bieden

  • Een veelzijdige functie binnen een inspirerende werkomgeving met informele werksfeer, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden afgestemd op jouw meegebrachte kennis en kunde.

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marja van Schie, Office Manager. T: 0162-582000 E: m.vanschie@dopharma.com. Voor uitgebreide informatie over onze organisatie verwijzen wij je naar onze website www.dopharma.nl. Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst!

Solliciteren
Wil jij deze leuke uitdagende baan? Solliciteer dan voor 28 februari 2020 door een e-mail met je motivatie en CV te sturen t.a.v. mw. Janneke Goesten, Human Resources, E: j.goesten@dopharma.com.