Farmaceutisch familiebedrijf

Dopharma is een succesvol internationaal opererend Nederlands farmaceutisch familiebedrijf. We zijn 100% ‘dedicated to livestock’ en voelen ons aangesproken om een bijdrage te leveren aan de ‘veehouderij van morgen’.

Naast de productie van diergeneesmiddelen hebben wij research, registratie, technical support, inkoop, verkoop, distributie, technische dienst en marketing in eigen beheer. Zo kunnen we optimaal inspelen op de wensen van onze klanten. Dit zorgt er ook voor dat wij plaats hebben voor allerlei verschillende soorten medewerkers met elk hun eigen kennis en kunde.

Als familiebedrijf zien we de kracht van een servicegerichte samenwerking met onze partners en medewerkers. Als kennisbedrijf bedenken we voortdurend slimme en vooruitstrevende oplossingen voor onze relaties. Maar zeker ook de kennisontwikkeling van onze medewerkers staat hoog in het vaandel.

De identiteit van Dopharma:
  • Onze visie – Een gezonde veehouderij maakt gezond rendement mogelijk
  • Onze missie – Onze kennis inzetten om de veehouderij steeds beter te maken
  • Ons motto – Samen werken aan succes
  • Onze essentie – Healthy Livestock

Sinds 1969 betrokken bij het welzijn van dier, mens en omgeving

Healthy livestock

Als leverancier en producent van kwalitatief hoogwaardige diergeneesmiddelen stellen we de eis vanuit de samenleving centraal in ons streven: een verbeterde veehouderij. We combineren daarbij de continue drive om te vernieuwen met zakelijk instinct. Dat betekent elkaar helpen én uitdagen om een belangrijke bijdrage te leveren aan een gezonde veehouderij.

Dopharma heeft grote ambities. In Nederland bezitten we een stevige marktpositie. Internationaal ligt er veel ruimte om nadrukkelijker aan de weg te timmeren in verschillende landen. Vanuit Nederland willen wij die plek in Europa veroveren, waarbij een full-service ondersteuning aan de veehouderij – waar het gaat om de gezondheid van dieren – centraal staat. Dat doen we vanuit de visie dat alleen een gezonde veehouderij een gezond rendement mogelijk maakt. Hierdoor zijn veehouders in staat overeind te blijven in een wereld waarin de druk op de grootschalige veehouderij steeds hoger wordt.

Om deze visie na te streven hebben we betrokken, gemotiveerde en gedreven mensen nodig. Talenten die graag hun kennis willen delen, servicegericht en ondernemend zijn.

We realiseren innovatieve, onderscheidende producten die een bijdrage leveren aan een gezonde veehouderij. Dit doen we met een divers team van goed opgeleide enthousiaste mensen. ‘Samen sterk’ wordt dan ook breed gedragen binnen onze organisatie waar ook jij een onderdeel van zou kunnen zijn!

Wil jij onderdeel van Dopharma uitmaken?

Heb jij ambities die aansluiten bij de ambities van Dopharma en wil je jezelf verder ontwikkelen? Spreekt het internationale karakter van onze organisatie jou aan? Wacht dan niet langer met het solliciteren op een van de openstaande functies of stuur ons een open sollicitatie.