Supply chain planner

Raamsdonksveer , Fulltime

Ben jij een verbindende factor die de goederenstroom optimaal laat verlopen? Dan ben jij de Supply Chain Planner die we zoeken!

Wij bieden een uitdagende functie waarin je samen met je Supply Chain collega’s een belangrijke schakel bent tussen de diverse bedrijfsonderdelen en afdelingen van Dopharma. In deze dynamische functie doe je veel kennis & ervaring op als planner binnen de farmacie. Zie je jezelf al plannen bij ons?

Wat ga je dagelijks doen?

Plannen is écht jouw ding: van het opstellen, tot het afstemmen en opvolgen van diverse operations planningen. Deze planningen beslaan het gehele proces van inkoop van grondstoffen en verpakkingen tot aan de verkoop van onze eindproducten in binnen- en buitenland. Voorbeelden hiervan zijn het op het juiste moment inplannen van finished products voor onze buitenlandse vestigingen of het afstemmen wanneer grondstoffen beschikbaar moeten zijn voor productie.

Je krijgt er energie van om complexe planningen & bedrijfsprocessen te doorgronden, het overzicht te bewaken en het totale proces soepel te laten verlopen. Moet er toch last-minute iets gewijzigd worden? Dan ben jij degene die meedenkt in een passende oplossing.

Dankzij jouw goede communicatie met andere afdelingen en entiteiten zorgen we er samen voor dat we onze klanten tijdig voorzien van de juiste diergeneesmiddelen en tegelijk de kosten beheersbaar houden.

Wat kan Dopharma voor jou betekenen?

De functie van supply chain planner is echt een groeifunctie. Na een uitgebreide inwerkperiode, onder begeleiding van een ervaren planner, ga je steeds zelfstandiger aan de slag. Op termijn ga je je ook verdiepen in de Supply chain performance op basis van KPI-rapportages en deelnemen aan Supply Chain projecten. We volgen met elkaar jouw ontwikkeling en leggen deze vast. Ook biedt Dopharma de mogelijkheid om trainingen/cursussen te volgen die passen bij jouw persoonlijke wensen. We hechten veel waarde aan een goede en informele sfeer waar niemand een nummer is en waar alle collega’s zich snel op hun gemak voelen.

Dit neem je mee:

Voor de functie van Supply Chain Planner is het belangrijk dat je een analytische en communicatieve teamspeler bent. Tevens dien je over een afgeronde logistieke/supply chain of bedrijfskundige HBO/WO-opleiding te beschikken. Daarnaast is het mooi meegenomen als je zoveel mogelijk van de volgende criteria kunt aftikken:

 • Je bent gedreven; nauwkeurig, denkt in oplossingen en hebt een helicopterview;
 • Je hebt ervaring met Oracle EBS of een vergelijkbaar ERP-systeem;
 • Ervaring met Business Intelligence software;
 • Je hebt uitstekende vaardigheden met Microsoft Office aangezien we ook met uitgebreide Excel bestanden werken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij jou?

 • De salarisrange voor deze functie ligt tussen €2.400 en €3.750 (op basis van een 40-urige werkweek). Het uiteindelijke salaris dat aan de geselecteerde kandidaat wordt aangeboden, is afhankelijk van de individuele ervaring & vaardigheden.
 • 34 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Gratificatieregeling die winstafhankelijk is;
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • Een goede begeleiding om succesvol te kunnen zijn in jouw functie, we hebben een inwerkprogramma klaarliggen waarin je leert over Dopharma en de functie, kennismaking met je collega’s en je krijg begeleiding in het zetten van de eerste stappen in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen/ cursussen. Wat voor soort training/ cursus dat is bekijken we met elkaar, op die manier maken we hem passend voor jou;
 • Als je het leuk vindt, twee keer per maand een sportactiviteit in de vorm van bootcamp, yoga of fietsen met collega’s om de werkweek af te sluiten;
 • Jaarlijks personeelsevenement waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Werken in de regio Raamsdonksveer op het industrieterrein Dombosch, vlak naast de A27.

Werk maken van deze vacature?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer vandaag nog! Ben je schoolverlater? Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Herken je je niet in alle punten? Geen probleem, neem contact op met Janneke, dan krijg je van ons een eerlijk advies.

Onze collega Janneke Goesten (HR Officer) maakt graag kennis met je!

Stuur jouw sollicitatie naar j.goesten@dopharma.com. Ook voor vragen over de functie kun je bij haar terecht via telefoonnummer 0162 – 58 20 00.

Vind je het interessant om nog meer te weten te komen over Dopharma? Neem een kijkje op onze website: www.dopharma.nl.

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Wil jij weten hoe een werkdag als Supply Chain Planner bij Dopharma eruit ziet? Lees dan de blog van Mendy, jouw toekomstige collega!