Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een:

Supply Chain Planner

Ben jij de verbindende factor die wij zoeken om onze goederenstroom optimaal te laten verlopen?
Als Supply Chain Planner werk je aan een zo efficiënt mogelijke informatie- en goederenstroom, van de inkoop van grondstoffen en verpakkingen tot aan de verkoop van onze eindproducten. Door het ondersteunen van het forecast proces en het zorgen voor tijdige levering zorg jij voor een optimale balans tussen vraag en aanbod. Dit alles met inachtneming van de regelgeving conform GMP.

Je zal in deze functie een belangrijke schakel zijn tussen de diverse bedrijfsonderdelen van de Dopharma Holding en afdelingen in Raamsdonksveer. Alle deelprocessen binnen de supply chain komen in deze rol namelijk samen! Daarom is het van groot belang dat jij communicatief vaardig bent en dat jij jezelf makkelijk tussen de afdelingen kan bewegen. Dat geldt uiteraard niet alleen voor het contact met je collega’s maar ook voor de relatie met externe partijen. Op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat we onze klanten tijdig voorzien van de juiste diergeneesmiddelen maar ook onze kosten beheersbaar houden.

Als Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor onderstaande werkzaamheden:

 • Het coördineren van de voorraden, zowel in Raamsdonksveer als onze buitenlandse vestigingen;
 • Ondersteunen van de Customer Service afdeling op het gebied van forecasting;
 • Het opstellen van het productie-jaarplan in samenwerking met de Productiemanager;
 • Het opstellen, afstemmen en opvolgen van diverse operations planningen (productieplanningen, vrijgaveplanningen etc) met diverse bedrijfsonderdelen/afdelingen;
 • Het (laten) afstemmen van loonproducties met externe partijen;
 • Het analyseren van de supply chain performance op basis van KPI-rapportages;
 • Optimaliseren van functie gerelateerde processen en deelnemen aan Supply Chain projecten.

Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt een afgeronde logistieke/supply chain of bedrijfskundige HBO/WO-opleiding;
 • Je bent een gedreven en enthousiaste teamspeler;
 • Je bent analytisch sterk, nauwkeurig, denkt in oplossingen en hebt een helicopterview;
 • Je hebt uitstekende kennis van en vaardigheden met Microsoft Office;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met Oracle EBS of een vergelijkbaar ERP-systeem;
 • Ervaring met Business Intelligence software is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord als geschrift.

Als jij onze nieuwe collega wordt, bieden we je graag het volgende aan:
Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in ons bedrijf en daarom ontvang je bij ons als nieuwe collega een warm welkom. Daarnaast krijg je van ons:

 • Salaris dat elke maand keurig op tijd uitbetaald wordt;
 • Jaarlijks 34 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
 • Goede balans tussen werk en privé;
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • Informele werksfeer;
 • Jaarlijks personeelsevenement.

De identiteit van Dopharma:
Onze visie              Een gezonde veehouderij maakt gezond rendement mogelijk
Onze missie          Onze kennis inzetten om de veehouderij steeds beter te maken
Ons motto             Samen werken aan succes
Onze essentie       Healthy Livestock

Een bijdrage leveren aan de veehouderij van morgen. Samen werken we hier dagelijks aan. Wij zijn een van oorsprong Dordrechts farmaceutisch familiebedrijf, en leveren sinds 1969 diergeneesmiddelen voor de veehouderij. Destijds begonnen als éénmanszaak, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf van 300+ medewerkers. In het buitenland worden onze producten via 11 lokale filialen en 70 distributeurs in 80 landen verkocht. Dopharma produceert 95% van haar diergeneesmiddelen zelf, op eigen moderne GMP-gecertificeerde productielijnen. Zo werken we gezamenlijk gericht aan slimme oplossingen voor de veehouderij om tot de beste resultaten te komen.

Starten in een nieuw bedrijf dat je nog niet kent is spannend. Bij Dopharma krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een dynamisch bedrijf, dat op basis van eigen kennisbronnen veterinair farmaceutische producten registreert en produceert om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de gezonde veehouderij.

Vanuit een prettige informele sfeer staat optimaal samenwerken centraal, om met elkaar tot een goed resultaat te komen. Hierbij communiceren we open, eerlijk en servicegericht.

Solliciteren

Meer te weten komen over Dopharma? Bekijk dan ook eens de andere pagina’s op onze website: www.dopharma.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Renate Borstlap (Corporate Recruiter) T: 06 – 21 41 05 27.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij van deze vacature jouw nieuwe baan maken? Dan zien wij jouw sollicitatie heel graag tegemoet vóór maandag 12 december 2022. Deze mag verstuurd worden naar Renate Borstlap (Corporate Recruiter) via het e-mailadres: r.borstlap@dopharma.com

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.