Regulatory Affairs Assistant

Raamsdonksveer, Fulltime

Krijg jij er energie van om nauwkeurig & accuraat te werken? Dan hebben wij een leuke functie voor jou! Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een administratieve functie voor onze registraties van diergeneesmiddelen. Dit doe je zowel voor Nederland als buitenland. Je staat hier niet alleen voor, ons team van ervaren collega’s leren jou graag de kneepjes van het vak!

Zie je jezelf al zitten?

Wat ga je dagelijks doen?

Samen met vijf collega’s houd jij je bezig met allerlei administratieve werkzaamheden die worden uitgevoerd t.b.v. de registratie (markttoelating) van diergeneesmiddelen in de EU en daarbuiten. Je redigeert Engelstalige registratiedossiers en voert aanpassingen door, completeert deze dossiers met alle bijkomende formulieren en documenten, vraagt certificaten aan, zorgt voor (elektronische) indiening etc. Je communiceert hierover met onze lokale vestigingen en distributeurs in het buitenland. Het optimaal en correct bijhouden van de Regulatory Affairs database is ook onderdeel van het takenpakket.

Wat kan Dopharma voor jou betekenen?

Bij ons vind je een interessante werkomgeving binnen de farmacie waarin jij een bijdrage kunt leveren aan de markttoelatingen van onze producten. Je haalt er voldoening uit om accuraat en nauwkeurig te werken. Je bent van grote meerwaarde voor Dopharma, want zonder jou lopen onze registraties spaak.

Belangrijk om te weten is dat we gebonden zijn aan strikte wet- en regelgeving, hier krijg je in je functie veel mee te maken. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen deze functie, hier heb je ook inspraak in en je kunt jouw ontwikkeling vastleggen en deze volgen we samen. We bieden de mogelijkheid om trainingen/cursussen te volgen die passen bij jouw persoonlijke wensen. We hechten veel waarde aan jouw ontwikkeling.

We vinden een goede & informele sfeer belangrijk waarin niemand een pionnetje of nummer is en waar alle collega’s zich snel op hun gemak voelen.

Dit neem je mee.

 • Administratieve opleiding op MBO+/HBO niveau;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord & geschrift;
 • Kennis van MS Office;
 • Accuraat werken is van belang voor de administratieve verwerking van onze dossiers;
 • Naast het belang van zelfstandig kunnen werken, staat ons team voor elkaar klaar om elkaar te helpen.

Wat bieden wij jou?

 • De salarisrange voor deze functie ligt tussen € 2.100, = en € 3.201, = (bruto per maand op basis van 40 uur). Het uiteindelijke salaris dat aan de geselecteerde kandidaat wordt aangeboden, is afhankelijk van de individuele ervaring & vaardigheden;
 • 34 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Gratificatieregeling die winstafhankelijk is;
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • Een goede begeleiding om succesvol te kunnen zijn in jouw functie, we hebben een inwerkprogramma klaarliggen waarin je leert over Dopharma en de functie, kennismaking met je collega’s en je krijgt begeleiding in het zetten van de eerste stappen in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen/cursussen. Wat voor soort training/cursus dat is bekijken we met elkaar, op die manier maken we hem passend voor jou;
 • Als je het leuk vindt, twee keer per maand een sportactiviteit om met je collega’s de werkweek af te sluiten;
 • Jaarlijks personeelsevenement waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Werken in de regio Raamsdonksveer op het industrieterrein Dombosch, vlak naast de A27.

Werk maken van deze vacature?

Onze collega Janneke Goesten (HR Officer) maakt graag kennis met je!

Niemand is perfect, dus we begrijpen heel goed dat je je misschien niet herkent in alle criteria, maar dat je deze functie wel interessant vindt. Geen probleem, neem contact op met Janneke, dan krijg je van ons een eerlijk advies.

Wil je solliciteren? Dan kan dit per mail via j.goesten@dopharma.com. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met Janneke via 0162 – 58 20 00.

Vind je het interessant om nog meer te weten te komen over Dopharma? Bekijk hier: Over Dopharma & Wat doen wij?

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.