QC Chemisch Analist

Raamsdonksveer, Fulltime

Heb jij er zin in om als analist meer kennis en ervaring op te doen binnen de farmacie? Dat komt mooi uit, wij zijn voor onze afdeling quality control (QC) op zoek naar een nieuwe collega!

Met jouw scherpe oog voor analyses houd jij zicht op onze kwaliteitseisen. Is iets niet goed? Dan trek je aan de bel en ga je op onderzoek uit. Gaat alles wel volgens plan, dan zijn jij en je collega’s tevreden dat jullie de planning hebben behaald!

We maken gebruik van een breed scala aan analysetechnieken zoals, (U)HPLC, GC, FTIR, UV-VIS, titraties en veel diverse nat-chemische analyses. Dat moet jou als analist als muziek in de oren klinken!

Wat ga je dagelijks doen?

In ons moderne ruim opgezette QC-lab houd je je dagelijks bezig met inzetten van verschillende analyses om de kwaliteit van onze grondstoffen, tussen- en eindproducten voor de markt te garanderen. Je zet hierbij verschillende analyses in volgens geldende analyse voorschriften. Je werkt zelf je eigen analyses uit en reviewt de resultaten van je collega’s, deze worden verwerkt in ons LIMS systeem.

Naast analyses voer je ook validatie- en kalibratiewerkzaamheden uit aan pipetten en diverse analyse instrumenten. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor alle voorraden en een schoon en opgeruimd lab. Het kan voorkomen dat er vanuit productie een spoed-analyse tussendoor komt, je bekijkt met je collega’s hoe en wie dit op kan pakken. Kortom, een belangrijke en afwisselende functie! Want zonder jouw analyses worden de grondstoffen niet vrijgegeven voor productie/verkoop.

Wat kan Dopharma voor jou betekenen?

Bij ons vind je een interessante en dynamische werkomgeving waarin je ervaring op kunt doen binnen de farmacie en leert werken volgens de GMP-richtlijnen. Je leert verschillende analyse technieken en je kunt eigenaarschap pakken over je eigen werk. Je haalt er voldoening uit als je volgens planning goede analyseresultaten behaalt, maar je deinst er ook niet voor terug om analyses uit te zoeken als de resultaten buiten de specificaties zijn. Hiermee zorg je voor een belangrijke bijdrage aan ‘healthy livestock’ waarbij het welzijn van dieren een grote rol speelt.

De functie van QC chemisch Analist bestaat bij ons uit drie niveaus. Op die manier heb je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een vak volwassen allround QC chemisch analist. We volgen met elkaar jouw ontwikkeling en leggen deze vast. We bieden daarnaast de mogelijkheid om trainingen te volgen die passen bij jouw persoonlijke wensen.

We hechten veel waarde aan een goede & informele sfeer, waar niemand een pionnetje of nummer is en waar alle collega’s zich snel op hun gemak voelen.

Dit neem je mee

 • Afgeronde MBO opleiding Chemisch-Fysisch/MLO, werkervaring is geen must;
 • Secuur kunnen werken om de analyses volgens methode in te zetten;
 • Administratief sterk om de analyse resultaten goed te verwerken;
 • Je vindt het prettig om in een sociaal team te werken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal om de analyse voorschriften goed te kunnen lezen.

Wat bieden wij jou?

 • De salarisrange voor deze functie ligt tussen € 2.415, = en € 3.351, = (bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek). Het uiteindelijke salaris dat aan de geselecteerde kandidaat wordt aangeboden, is afhankelijk van de individuele ervaring & vaardigheden;
 • 34 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Gratificatieregeling die winstafhankelijk is;
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • Een goede begeleiding om succesvol te kunnen zijn in jouw functie, we hebben een inwerkprogramma klaarliggen waarin je leert over Dopharma en de functie, kennismaking met je collega’s en je krijg begeleiding in het zetten van de eerste stappen in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen/ cursussen. Wat voor soort training/ cursus dat is bekijken we met elkaar, op die manier maken we hem passend voor jou;
 • Als je het leuk vindt, twee keer per maand een sportactiviteit in de vorm van bootcamp of yoga met collega’s om de werkweek af te sluiten;
 • Jaarlijks personeelsevenement waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Werken in de regio Raamsdonksveer op het industrieterrein Dombosch, vlak naast de A27.

Werk maken van deze vacature?

Onze collega Vlad Radosh (Corporate Recruiter) maakt graag kennis met je!

Niemand is perfect, dus we begrijpen heel goed dat je je misschien niet herkent in alle criteria, maar dat je deze functie wel interessant vindt. Geen probleem, neem contact op met Vlad, dan krijg je van ons een eerlijk advies.

Wil je solliciteren? Dan kan dit per mail v.radosh@dopharma.com. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met Vlad via 06 21 41 05 27.

Vind je het interessant om nog meer te weten te komen over Dopharma? Bekijk hier: Over Dopharma & Wat doen wij?

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.