Medewerker Ontvangst & Monstername

Zalmweg 24 Raamsdonksveer, Fulltime

Wil jij een essentiële rol vervullen in de farmaceutische industrie? Bij Dopharma hebben we voor jou een functie als Medewerker Ontvangst & Monstername beschikbaar. Je vervult in deze functie een belangrijke rol in de controle en monstername van binnengekomen grondstoffen en verpakkingsmaterialen. Je wordt ondergedompeld in een dynamische omgeving waar veiligheid, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Sluit jij aan bij ons team waar een goede sfeer en jouw groei voorop staan?

Wat ga jij dagelijks doen?

Als Medewerker Ontvangst & Monstername ben je de schakel tussen het magazijn en het laboratorium kwaliteitscontrole. Je bent verantwoordelijk voor het identificeren en bemonsteren van de binnengekomen grondstoffen en verpakkingsmaterialen. Je controleert de geleverde goederen en meegeleverde documenten op kwaliteit en neemt monsters voor het laboratorium. De verzamelde gegevens worden opgeslagen in het LIMS (Laboratorium Informatie Management Systeem). De afdeling planning laat op dagelijkse basis weten welke grondstoffen nodig zijn en samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het tijdig verwerken van de monsternames.
Het dragen van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens je werkzaamheden is van groot belang, veiligheid staat hoog in het vaandel. Uiteraard draag je zorg voor de werkruimte, schoonmaken en inplannen van het onderhoud horen daarbij. Mogelijk ben je op bepaalde dagen tijdig klaar met de geplande werkzaamheden, maar vervelen hoef je je nooit, de collega’s in het magazijn kunnen altijd jouw hulp gebruiken.

Wat kan Dopharma voor jou betekenen?

Dopharma is een GMP- gecertificeerd farmaceutisch bedrijf en biedt een dynamische werkomgeving waarin je waardevolle ervaring kunt opdoen. Het veelzijdige takenpakket zorgt voor veel afwisseling met een goede balans tussen fysiek werk- en bureauwerkzaamheden. Gelukkig hoef je dit allemaal niet alleen te doen, je collega gaat je de kneepjes van het vak leren en draagt zorg voor een goed inwerktraject. We hebben geavanceerde technieken en systemen waarbij jij jouw technische kennis verder kan ontwikkelen.

De functie van Medewerker Ontvangst & Monstername bestaat bij ons uit een groeiprofiel. Dit betekent dat je op die manier volop de mogelijkheid hebt om jezelf volledig te ontwikkelen. We volgen met elkaar jouw ontwikkeling en leggen deze vast. We bieden daarnaast de mogelijkheid om trainingen te volgen die passen bij jouw persoonlijke wensen.

We hechten veel waarde aan een goede en informele sfeer, waar niemand een pionnetje of nummer is en waar alle collega’s zich snel op hun gemak voelen.

Dit neem jij mee

 • Je bent fysiek in goede gezondheid, het bemonsteren neemt met zich mee dat bepaalde werkzaamheden fysiek wat zwaarder zijn, denk hierbij aan tilwerkzaamheden;
 • Je hebt er geen moeite mee om delen van de dag zelfstandig te werken;
 • Oog voor kwaliteit, nauwkeurigheid is binnen de farmacie heel belangrijk;
 • Oog voor veiligheid, omdat je met gevaarlijke stoffen werkt is het correct opvolgen van vaste (veiligheids-)voorschriften van groot belang;
 • Werken met de computer mag geen belemmering zijn.

Wat bieden wij jou?

 • De salarisrange voor deze functie ligt tussen € 2.475 en € 3.297 (bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek). Het uiteindelijke salaris dat aan de geselecteerde kandidaat wordt aangeboden, is afhankelijk van de individuele ervaring & vaardigheden;
 • 34 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Gratificatieregeling die winstafhankelijk is;
 • Flexibele werktijden, hierover zullen we je informeren tijdens een gesprek;
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • Een goede begeleiding om succesvol te kunnen zijn in jouw functie, we hebben een inwerkprogramma klaarliggen waarin je leert over Dopharma en de functie, kennismaking met je collega’s en je krijg begeleiding in het zetten van de eerste stappen in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen/ cursussen. Wat voor soort training/ cursus dat is bekijken we met elkaar, op die manier maken we hem passend voor jou;
 • Als je het leuk vindt, twee keer per maand een sportactiviteit in de vorm van bootcamp of yoga met collega’s om de werkweek af te sluiten;
 • Jaarlijks personeelsevenement waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Werken in de regio Raamsdonksveer op het industrieterrein Dombosch, vlak naast de A27.

Maak werk van je ambities!

Onze collega Vlad Radosh (Corporate Recruiter) maakt graag kennis met je!

Niemand is perfect, dus we begrijpen heel goed dat je je misschien niet herkent in alle criteria, maar dat je deze functie wel interessant vindt. Geen probleem, neem contact op met Vlad, dan krijg je van ons een eerlijk advies.

Wil je solliciteren? Dan kan dit per mail v.radosh@dopharma.com. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met Vlad via 06 21 41 05 27.

Vind je het interessant om nog meer te weten te komen over Dopharma? Bekijk hier: Over Dopharma & Wat doen wij?

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.