Kwaliteitsmedewerker

Raamsdonksveer, Fulltime

Oog voor kwaliteit, dat is iets wat jou kenmerkt en waar wij naar op zoek zijn! Samen met een team van ervaren collega’s op het gebied van QHSE houd jij je bezig met de QA kant van verschillende werkzaamheden. Binnen deze werkzaamheden heb je een coördinerende, adviserende en aansturende rol. Benieuwd welke rol wanneer aan bod komt? Lees dan snel verder!

Wat ga je dagelijks doen?

Een functie waarin je coördineert, adviseert, onderzoekt en uitvoert. Dit doe je onder andere op het gebied van klachtenafhandeling, risk assessments en schoonmaakvalidaties. Niet alle onderdelen komen op alle gebieden terug, zo heb je vooral een aansturende rol in de schoonmaakvalidaties, je bewaakt daarin de planning en behoudt het overzicht en rapporteert. Bij een risk assessment heb je naast een coördinerende rol ook de leiding in het opstellen hiervan. Komt er een klacht tussendoor? Dan onderzoek en beoordeel je deze en afhankelijk van je bevindingen handel je de klacht af. Bij afwezigheid van de Change Compliance Officer geef je opvolging aan nieuwe of lopende deviaties, CAPA’s en changes.

Wat kan Dopharma voor jou betekenen?

Bij ons vind je een interessante werkomgeving waarin je ervaring op kunt doen binnen een kwaliteitsafdeling in de farmacie. Je haalt er voldoening uit door bezig te zijn met verschillende werkzaamheden welke allemaal een belangrijk onderdeel zijn van ons kwaliteitssysteem.

Je krijg de vrijheid om zelfstandig zorg te dragen voor het up to date houden van de werkzaamheden. Kom je bepaalde zaken tegen waarvan je denkt dat het anders kan? Dan word je uitgenodigd om op onderzoek te gaan en met een voorstel te komen om dit de verbeteren. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen de functie, je kunt jouw ontwikkeling vastleggen en we volgen deze samen. We bieden de mogelijkheid om trainingen/cursussen te volgen die passen bij jouw persoonlijke wensen. We hechten veel waarde aan jouw ontwikkeling.

We vinden een goede & informele werksfeer belangrijk waarin niemand een pionnetje of nummer is en waar alle collega’s zich snel op hun gemak voelen.

Dit neem je mee

 • Afgeronde hbo-opleiding richting chemie / levensmiddelentechnologie
 • Enige ervaring opgedaan binnen de farmacie of levensmiddelensector ten aanzien van QA werkzaamheden
 • Je kunt overzicht behouden om de verschillende werkzaamheden in goede banen te leiden;
 • Goede Nederlandse & Engelse communicatie om miscommunicatie te voorkomen is belangrijk;
 • Je hebt oog voor kwaliteit, hoe kan het ook anders voor een functie op onze kwaliteitsafdeling.

Wat bieden wij jou?

 • De salarisrange voor deze functie ligt tussen € 2.825, = en € 3.752 = (bruto per maand op basis van 40 uur). Het uiteindelijke salaris dat aan de geselecteerde kandidaat wordt aangeboden, is afhankelijk van de individuele ervaring & vaardigheden;
 • 34 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Gratificatieregeling die winstafhankelijk is;
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • Een goede begeleiding om succesvol te kunnen zijn in jouw functie, we hebben een inwerkprogramma klaarliggen waarin je leert over Dopharma en de functie, kennismaking met je collega’s en je krijg begeleiding in het zetten van de eerste stappen in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen/ cursussen. Wat voor soort training/ cursus dat is bekijken we met elkaar, op die manier maken we hem passend voor jou;
 • Als je het leuk vindt, twee keer per maand een sportactiviteit om met collega’s  de werkweek af te sluiten;
 • Jaarlijks personeelsevenement waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Werken in de regio Raamsdonksveer op het industrieterrein Dombosch, vlak naast de A27.

Werk maken van deze vacature?

Onze collega Janneke Goesten (HR Officer) maakt graag kennis met je!

Niemand is perfect, dus we begrijpen heel goed dat je je misschien niet herkent in alle criteria, maar dat je deze functie wel interessant vindt. Geen probleem, neem contact op met Janneke, dan krijg je van ons een eerlijk advies.

Wil je solliciteren? Dan kan dit per mail via j.goesten@dopharma.com. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met Janneke via 0162 – 58 20 00.

Vind je het interessant om nog meer te weten te komen over Dopharma? Bekijk hier: Over Dopharma & Wat doen wij?

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.