Farmaceutisch dtp’er

Raamsdonksveer, Fulltime

Bij Dopharma doen we nagenoeg alles in eigen beheer, dit betekent ook dat we ons ons eigen dtp-werk doen voor ons farmaceutisch drukwerk. We bieden je dan ook de unieke kans om ervaring op te doen met dtp-werk binnen de farmacie. Jij zorgt ervoor dat onze diergeneesmiddelen voorzien van de juist vormgegeven labels de deur uit gaan. Heb je nog geen ervaring met farmacie? Geen probleem, we hebben voldoende ervaring & middelen in huis om het jou te leren!

Heb jij zin in een nieuwe dtp-uitdaging?!

Wat ga je dagelijks doen?

Je gaat aan de slag met ál het dtp-werk voor ons farmaceutisch drukwerk. Dit houdt in dat je de ene dag bezig bent met het maken van sjablonen en werkbestanden en de controle hiervan. En weer een andere dag ben je aan de slag met het updaten van de labels. Je houdt in al je werkzaamheden rekening met de huisstijl van Dopharma en de GMP-richtlijnen. Geen probleem als je geen ervaring hebt met GMP, dit leren we je graag!

Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit, maar vormt samen met de Labels Coordinator een goed team. Daarnaast heb je contact met verschillende afdelingen binnen Dopharma, dit allemaal om ervoor te zorgen dat de labels uiteindelijk conform de huisstijl en regelgeving op onze diergeneesmiddelen staan!

Wat kan Dopharma voor jou betekenen?

Bij ons vind je een interessante en unieke werkomgeving. Er zijn voldoende dtp-functies maar binnen de farmacie is het weer een andere tak van sport. We leren je hoe het is om in de farmacie te werken en wat GMP inhoudt. Je haalt er voldoening uit om te werken volgens bepaalde richtlijnen en dit doe je nauwkeurig. Je bent van grote meerwaarde voor Dopharma, want zonder jou kunnen onze diergeneesmiddelen niet geleverd worden bij de klanten.

Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen deze functie, hier heb je ook inspraak in en je kunt jouw ontwikkeling vastleggen en deze volgen we samen. We bieden de mogelijkheid om trainingen/cursussen te volgen die passen bij jouw persoonlijke wensen. We hechten veel waarde aan jouw ontwikkeling.

We vinden een goede & informele sfeer belangrijk waarin niemand een pionnetje of nummer is en waar alle collega’s zich snel op hun gemak voelen.

Dit neem je mee

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden om miscommunicatie te voorkomen met je interne contacten;
 • We werken met Adobe Indesign & Illustrator, het is van belang dat je daar ervaring mee hebt;
 • Nauwkeurig werken in het dtp-werk voor farmaceutisch drukwerk is belangrijk;
 • Naast het belang van zelfstandig kunnen werken, staat ons team voor elkaar klaar om elkaar te helpen.

Wat bieden wij jou?

 • De salarisrange voor deze functie ligt tussen € 1.950, = en € 2.880, = (bruto per maand op basis van 40 uur). Het uiteindelijke salaris dat aan de geselecteerde kandidaat wordt aangeboden, is afhankelijk van de individuele ervaring & vaardigheden;
 • 34 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Gratificatieregeling die winstafhankelijk is;
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • Een goede begeleiding om succesvol te kunnen zijn in jouw functie, we hebben een inwerkprogramma klaarliggen waarin je leert over Dopharma en de functie, kennismaking met je collega’s en je krijg begeleiding in het zetten van de eerste stappen in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen/ cursussen. Wat voor soort training/ cursus dat is bekijken we met elkaar, op die manier maken we hem passend voor jou;
 • Als je het leuk vindt, twee keer per maand een sportactiviteit om met collega’s de werkweek af te sluiten;
 • Jaarlijks personeelsevenement waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Werken in de regio Raamsdonksveer op het industrieterrein Dombosch, vlak naast de A27.

Werk maken van deze vacature?

Onze collega Janneke Goesten (HR Officer) maakt graag kennis met je!

Niemand is perfect, dus we begrijpen heel goed dat je je misschien niet herkent in alle criteria, maar dat je deze functie wel interessant vindt. Geen probleem, neem contact op met Janneke, dan krijg je van ons een eerlijk advies.

Wil je solliciteren? Dan kan dit per mail j.goesten@dopharma.com. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met Janneke via 0162 – 58 20 00.

Vind je het interessant om nog meer te weten te komen over Dopharma? Bekijk hier: Over Dopharma & Wat doen wij?

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.