Corporate Recruiter (Parttime/Fulltime)

Locatie: Raamsdonskveer (Nederland)

Vind jij het een uitdaging om de juiste kandidaten te vinden en matchen voor onze vacatures?

Krijg jij er energie van om kandidaten te zoeken, maar lijkt het je juist leuk om je bezig te houden met profielen die zeer uiteenlopend zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden je de mogelijkheid om kennis & ervaring op te doen op het gebied van recruitment binnen de farmacie. Je kunt volledig eigenaarschap pakken, maar je staat er niet alleen voor want je collega’s van HR zijn altijd beschikbaar voor overleg.

Samen met onze marketingafdeling kun je een bijdrage leveren aan het employer brand van Dopharma als organisatie. En als je de ideale kandidaat hebt gevonden dan zullen wij, Vivian & Janneke, de eerste zijn die dat succes met je zullen vieren.

Zie je jezelf al zitten?!

Wat ga je dagelijks doen?

Je vindt het leuk om voor verschillende soorten profielen kandidaten te zoeken om te onderzoeken of we een match voor elkaar zijn. Het ene moment ben je vol focus aan het zoeken naar een operator en het andere moment ben je op zoek naar een dierenarts, we hebben een account via Indeed & LinkedIn. Dit doe je allemaal met onze Dopharma-slogan in het achterhoofd “Samen Sterk”, want iedereen binnen Dopharma heeft een belangrijke taak in het proces.

Je houdt goed overzicht over de status van de verschillende procedures en houd de managers op de hoogte. Je komt je gemaakte afspraken richting kandidaten na. Soms moet je snel schakelen om een voorstel rond te krijgen voor een kandidaat, dit je in samenspraak met onze HR Manager.

Naast dat je je bezighoudt met het vinden van kandidaten vind het je ook interessant om je bezig te houden met het recruitmentproces & employer branding. We kunnen hierin nog mooie stappen zetten waar jij een rol in kunt spelen!

Wat kan Dopharma voor jou betekenen?

Bij ons vind je een interessante werkomgeving doordat je je met verschillende profielen bezig kunt houden. Je leert meer over het werken op een HR-afdeling binnen de farmacie. Je haalt er voldoening uit als je een goede match maakt met een kandidaat die voor langere tijd bij Dopharma wil blijven. Je bent daarnaast van grote meerwaarde voor Dopharma, want zonder de juiste mensen staan onze processen stil en we hebben elkaar nodig.

Je hebt veel vrijheid in het recruitmentproces. Kom je bepaalde zaken tegen waarvan je denkt dat het anders kan? Ga op onderzoek uit en kijk of je dit kunt realiseren. We volgen met elkaar jouw ontwikkeling en leggen deze vast. Ook biedt Dopharma de mogelijkheid om trainingen/cursussen te volgen die passen bij jouw persoonlijke wensen.
We hechten veel waarde aan een goede & informele sfeer waarin niemand een pionnetje of nummer is en waar alle collega’s zich snel op hun gemak voelen.

Dit neem je mee:

 • Afgeronde mbo-opleiding richting HRM;
 • Je hebt ervaring met werving & selectie en je vindt het leuk om ambassadeur van Dopharma te worden;
 • Goede schriftelijke communicatie om onze vacatures op te stellen;
 • Communicatief sterk zodat je tijdens gesprekken de kandidaat kunt informeren;
 • Je hebt kennis van de markt, recruitmentkanalen & -technieken om het proces verder te professionaliseren.

Wat bieden wij jou?

 • De salarisrange voor deze functie ligt tussen €2.400 en €3.550 (op basis van een 40-urige werkweek). Het uiteindelijke salaris dat aan de geselecteerde kandidaat wordt aangeboden, is afhankelijk van de individuele ervaring & vaardigheden.
 • 34 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Gratificatieregeling die winstafhankelijk is;
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • Een goede begeleiding om succesvol te kunnen zijn in jouw functie, we hebben een inwerkprogramma klaarliggen waarin je leert over Dopharma en de functie, kennismaking met je collega’s en je krijg begeleiding in het zetten van de eerste stappen in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen/ cursussen. Wat voor soort training/ cursus dat is bekijken we met elkaar, op die manier maken we hem passend voor jou;
 • Als je het leuk vindt, twee keer per maand een sportactiviteit in de vorm van bootcamp, yoga of fietsen met collega’s om de werkweek af te sluiten;
 • Jaarlijks personeelsevenement waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Werken in de regio Raamsdonksveer op het industrieterrein Dombosch, vlak naast de A27.

Werk maken van deze vacature?

Onze collega Janneke Goesten (HR Officer) maakt graag kennis met je!

Niemand is perfect, dus we begrijpen heel goed dat je je misschien niet herkent in alle criteria, maar dat je deze functie wel interessant vindt. Geen probleem, neem contact op met Janneke, dan krijg je van ons een eerlijk advies.

Wil je solliciteren? Dan kan dit per mail j.goesten@dopharma.com. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met Janneke via 0162 – 58 20 00.

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.