Deze vacature is reeds ingevuld. Voor een overzicht van onze openstaande vacatures, klik hier.

Chauffeur Diergeneesmiddelen

Raamsdonksveer, Fulltime

Een chauffeursfunctie waarbij je hét gezicht bent van Dopharma en je door heel Nederland kunt rijden! Je bezorgt de bestellingen bij dierenartspraktijken en mengvoeders in de regio Zuid/Midden/Oost-Nederland, dit alles doe je met een lach op je gezicht.

En of je nou van pop-, rock- of housemuziek houdt, jij bepaalt welke muziek er op staat in de bus. Klinkt dat als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Wat ga je dagelijks doen?

Onze klanten kunnen op werkdagen voor 12:00 bestellen en dan hebben zij dezelfde dag de bestelde diergeneesmiddelen nog in huis. Deze diergeneesmiddelen worden door jou en je collega-chauffeurs rondgebracht in moderne Mercedes Sprinters of een BE-combi. Je laadt zelf de bus mee zodat je precies weet, wat je bij welke klant gaat leveren. Loop je onderweg ergens tegenaan, dan zorg je dat je je leidinggevende of onze collega’s van Customer Service goed informeert zodat je met elkaar naar een oplossing kunt kijken. We vinden het belangrijker dat onze bestellingen goed geleverd worden dan dat ze snel geleverd worden, het spreekt voor ons daarom voor zich dat je als chauffeur de verkeersregels respecteert en zorgdraagt voor onze bussen.

Naast het bezorgen van diergeneesmiddelen zijn het order picken en andere magazijnwerkzaamheden een vast onderdeel van je functie.

Wat kan Dopharma voor jou betekenen?

Bij ons vind je een interessante werkomgeving waarbij je veel te weten komt over de farmacie. Je functie is afwisselend doordat je vaak een andere route rijdt en ook werkzaam bent in het magazijn. Je haalt er voldoening uit om de bestellingen correct te leveren bij onze klanten. We hechten waarde aan jouw ontwikkeling en volgen deze met elkaar en leggen we vast.

We hechten veel waarde aan een goede & informele sfeer waarin niemand een pionnetje of nummer is en waar alle collega’s zich snel op hun gemak voelen.

Dit neem je mee:

 • In het bezit van een rijbewijs B, ervaring met het rijden in grotere voertuigen;
 • Afwijkende werktijden niet erg, routes kunnen last minute wijzigen, flexibiliteit is dus belangrijk;
 • Je zorgt ervoor dat de bus netjes en schoon blijft;
 • Je kan een Verklaring Omtrent goed Gedrag (VOG) overleggen;
 • De bereidheid tot het behalen van rijbewijs BE & heftruckcertificaat.

Wat bieden wij jou?

 • De salarisrange voor deze functie ligt tussen € 2.375, = en € 2.973, = (bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek). Het uiteindelijke salaris dat aan de geselecteerde kandidaat wordt aangeboden, is afhankelijk van de individuele ervaring & vaardigheden;
 • 34 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Gratificatieregeling die winstafhankelijk is;
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • Een goede begeleiding om succesvol te kunnen zijn in jouw functie, we hebben een inwerkprogramma klaarliggen waarin je leert over Dopharma en de functie, kennismaking met je collega’s en je krijg begeleiding in het zetten van de eerste stappen in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen/ cursussen. Wat voor soort training/ cursus dat is bekijken we met elkaar, op die manier maken we hem passend voor jou;
 • Jaarlijks personeelsevenement waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Werken in de regio Raamsdonksveer op het industrieterrein Dombosch, vlak naast de A27.

Werk maken van deze vacature?

Onze collega Vlad Radosh (Corporate Recruiter) maakt graag kennis met je!

Niemand is perfect, dus we begrijpen heel goed dat je je misschien niet herkent in alle criteria, maar dat je deze functie wel interessant vindt. Geen probleem, neem contact op met Vlad, dan krijg je van ons een eerlijk advies.

Wil je solliciteren? Dan kan dit per mail v.radosh@dopharma.com. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met Vlad via 06 21 41 05 27.

Vind je het interessant om nog meer te weten te komen over Dopharma? Bekijk hier: Over Dopharma & Wat doen wij?

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.