Deze vacature is reeds ingevuld. Voor een overzicht van onze openstaande vacatures, klik hier.

Rij jij graag door Nederland in een moderne Mercedes Sprinter bus én krijgen mensen die lach niet van je gezicht als jij onze producten aflevert bij onze klanten? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

Als chauffeur rijdt je met jouw favoriete muziek dagelijks naar onze klanten. Voor onze bezorgdienst zijn dit dierenartsenpraktijken en mengvoeders in de regio Zuid/Midden/Oost-Nederland. Je bezorgt de bestelde diergeneesmiddelen bij onze klanten en dit uiteraard met een lach op je gezicht!

Wat bieden we jou nog meer?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring en met een maximum van € 2.800,-, dat elke maand netjes op tijd wordt uitbetaald.
 • Maar liefst 34 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • Informele werksfeer met collega’s die altijd bereid zijn om je te helpen;
 • Een goede begeleiding om succesvol te kunnen worden in jouw functie;
 • Jaarlijks personeelsevenement waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Werken vanuit Raamsdonksveer op het industrieterrein Dombosch, vlak naast de A27.

Wat ga je dagelijks doen?

Je zorgt voor een correcte levering en goede communicatie tussen klant en Dopharma. Hierdoor ben je een belangrijke schakel tussen de klant en Dopharma. Het spreekt voor zich dat je als chauffeur de verkeersregels respecteert en zorg draagt voor onze Sprinters.

Naast het bezorgen van de diergeneesmiddelen zijn het order picken en andere magazijnwerkzaamheden een vast onderdeel van je takenpakket.

En als we dan toch een lijstje moeten maken:

 • Op regelmatige basis ondersteuning bieden in het magazijn vind je leuk;
 • Afwijkende werktijden niet erg, routes kunnen last minute wijzigen, flexibiliteit is dus belangrijk;
 • Je zorgt ervoor dat de bus netjes en schoon blijft;
 • Je kan een Verklaring Omtrent goed Gedrag (VOG) overleggen;
 • De mogelijkheid tot het behalen van rijbewijs BE & heftruckcertificaat.

Wat verwachten we van jou?

Je weet nu wat je van ons kunt verwachten en wat je gaat doen. Waarschijnlijk vraag je jezelf af wat wij van jou verwachten. Voor de functie is het belangrijk dat je communicatief, klantvriendelijk en flexibel bent. Daarnaast is het mooi meegenomen als je zoveel mogelijk van de volgende criteria kunt aftikken:

 • Je beschikt over minimaal (V)MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent een teamspeler, iemand die van aanpakken weet en tegelijk zelfstandig en gedisciplineerd kan werken;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en je hebt goede rijervaring (het is mooi meegenomen als je ervaring hebt met rijden in grotere voertuigen).

Herken je jezelf niet in meerdere van bovenstaande criteria maar vind je de functie wel interessant? Solliciteer dan vandaag nog!

Onze collega Janneke Goesten (HR Officer) maakt graag kennis met je!

Stuur jouw sollicitatie naar j.goesten@dopharma.com. Ook voor vragen over de functie kun je bij haar terecht. Telefonisch via 0162 – 58 20 00 of neem een kijkje op onze website: www.dopharma.nl.

Over Dopharma

Wij zijn een van oorsprong Dordrechts farmaceutisch familiebedrijf en produceren en leveren sinds 1969 diergeneesmiddelen voor de veehouderij. Destijds begonnen als éénmanszaak, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf van 300+ medewerkers. In het buitenland worden onze producten via lokale filialen en distributeurs in 80 landen wereldwijd verkocht.

Dopharma produceert 95% van haar diergeneesmiddelen zelf, op eigen moderne GMP-gecertificeerde productielijnen. Zo werken we gezamenlijk gericht aan slimme oplossingen voor de veehouderij om tot de beste resultaten te komen.

Onze visie              Een gezonde veehouderij maakt gezond rendement mogelijk

Onze missie          Onze kennis inzetten om de veehouderij steeds beter te maken

Ons motto             Samen werken aan succes

Onze essentie       Healthy Livestock

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.