Administratief Medewerker Supply Chain

Raamsdonksveer, parttime 24/32 uur

Wil jij een cruciale rol spelen in het hart van onze farmaceutische productie? Ontdek de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een informele en ondersteunende werkomgeving in de functie van Administratief Medewerker Supply Chain. Jouw nauwkeurigheid en administratieve vaardigheden zijn van onschatbare waarde voor het succes van ons team!

Wat ga je dagelijks doen?

Het aanmaken, alloceren, compleet maken en vrijgeven van de productiebatches in ons ERP-systeem is een belangrijk onderdeel in ons productieproces. Ook houd je je bezig met het aanmaken & invoeren van productiedata in het Laboratorium Informatie Management Systeem. Dit samen zorgt voor soepele productie- en vrijgaveprocessen en hier ben jij verantwoordelijk voor. Daarnaast vul en beheer je de planningsbestanden zodat dit up to date is en het overzicht behouden blijft. Dit alles voer je uiterst nauwkeurig uit met een ‘first time right’ mentaliteit. Deze functie is een belangrijke spil in het gehele proces, zonder een correcte verwerking van de documentatie is er geen overzicht en staat het productie- en/of vrijgaveproces stil.

Wat kan Dopharma voor jou betekenen?

Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen in een administratieve functie op een Supply Chain afdeling binnen de farmacie, zo zie je ze niet vaak! Je haalt er voldoening uit om nauwkeurig te werken en je eigen werk te controleren.

Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen deze functie, we vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Hier heb je ook inspraak in, je kunt jouw ontwikkeling vastleggen en deze volgen we samen. We bieden de mogelijkheid om trainingen/cursussen te volgen die passen bij jouw persoonlijke wensen.

We hechten veel waarde aan een goede & informele sfeer waarin niemand een pionnetje of nummer is en waar alle collega’s zich snel op hun gemak voelen.

Dit neem je mee

 • MBO-werk & denkniveau richting administratie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ondanks dat het een parttimefunctie is heeft het de voorkeur dat je vijf werkdagen aanwezig bent, dit in verband met de continuïteit van het proces;
 • Nauwkeurig werken is van groot belang in deze functie, ‘first time right’ principe, waarbij natuurlijk in het begin extra controles zitten in het proces om ervoor te zorgen dat je op den duur zelfstandig kunt werken;
 • Je hebt voldoende digitale skills om systemen gemakkelijk eigen te maken.

Wat bieden wij jou?

 • De salarisrange voor deze functie ligt tussen € 2.375, = en € 3.297, = (bruto per maand op basis van 40 uur). Het uiteindelijke salaris dat aan de geselecteerde kandidaat wordt aangeboden, is afhankelijk van de individuele ervaring & vaardigheden;
 • 34 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Gratificatieregeling die winstafhankelijk is;
 • Pensioenregeling en optie tot deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • Een goede begeleiding om succesvol te kunnen zijn in jouw functie, we hebben een inwerkprogramma klaarliggen waarin je leert over Dopharma en de functie, kennismaking met je collega’s en je krijg begeleiding in het zetten van de eerste stappen in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen/ cursussen. Wat voor soort training/ cursus dat is bekijken we met elkaar, op die manier maken we hem passend voor jou;
 • Als je het leuk vindt, twee keer per maand een sportactiviteit om met collega’s de werkweek af te sluiten;
 • Jaarlijks personeelsevenement waar nog lang over wordt nagepraat;
 • Werken in de regio Raamsdonksveer op het industrieterrein Dombosch, vlak naast de A27.

Werk maken van deze vacature?

Onze collega Janneke Goesten (HR Officer) maakt graag kennis met je!

Niemand is perfect, dus we begrijpen heel goed dat je je misschien niet herkent in alle criteria, maar dat je deze functie wel interessant vindt. Geen probleem, neem contact op met Janneke, dan krijg je van ons een eerlijk advies.

Wil je solliciteren? Dan kan dit per mail j.goesten@dopharma.com. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met Janneke via 0162 – 58 20 00.

Vind je het interessant om nog meer te weten te komen over Dopharma? Bekijk hier: Over Dopharma & Wat doen wij?

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature volledig in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.